Kinderkleding bedrukken

      Geen reacties op Kinderkleding bedrukken
Kinderkleding bedrukken

Kinderkleding bedrukken

Kinderkleding bedrukken met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of een korte boodschap zijn een ideale manier om uw bedrijf naamsbekendheid te geven bij een groot publiek. TBTB-relatiegeschenken biedt vele mogelijkheden voor een lage prijs, extra voordelig bij aanschaf van grote hoeveelheden.

TBTB Relatiegeschenken is sinds vele jaren een betrouwbare groothandelspartner in relatiegeschenken en promotionele artikelen. We zijn een van de grootste aanbieders van pennen bedrukt met een boodschap, bedrijfsnaam of logo. In ons assortiment vindt u meer dan veertig verschillende soorten Kinderkleding bedrukken, van basisuitvoeringen tot luxe modellen, met onder andere: Groot assortiment kinderkleding dat we kunnen bedrukken.

Dit is nog maar een zeer kleine greep uit ons assortiment; bekijk op onze website ons complete aanbod van Textiel.

Contactinformatie

Vraag een offerte aan voor het gewenste product via onze website. Naast Textiel kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld speelgoed of gadgets bedrukt met uw bedrijfsnaam. Het enorme aanbod van alle-bedrijfskleding.nl met zowel gangbare als unieke artikelen bevat voor ieder bedrijf een geschikt geschenk.

Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op via een van de volgende mogelijkheden:

– Vul ons contactformulier in;

– Stuur een e-mail naar verkoop@tbtb.nl;

– Bel naar 0294 773002 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur);

Kinderkleding met of zonder bedrukking.

Geef een reactie