Recycled frisbee bedrukken

      1 reactie op Recycled frisbee bedrukken
frisbee van oceaan plastic

Recycled frisbee bedrukken
We kennen allemaal de Pet-flessen en weten dat deze flessen de oceanen en stortplaatsen behoorlijk vervuilen. Daarom worden deze flessen ingezameld en gerecycled (RPET) om als grondstof te dienen voor veel producten, zoals deze frisbee. Het is een prima alternatief voor het overal bekende plastic. Door te kiezen voor gerecyclede producten laat je zien dat je bewuste keuzes maakt, ook als het gaat om het promoten van je merk.

Duurzaamheid

Elke minuut belandt er een heel voertuig (!) plastic in de oceaan. Plastic is een grote boosdoener voor het milieu, omdat het niet doodgaat. Het valt hoogstens uiteen in kleinere deeltjes, wat leidt tot een plastic soep in de oceaan. We blijven echter allemaal plastic drinkflessen in bulk kopen. Ook we plegen deze misdaad in het bedrijfsleven en gebruiken veel plastic. Duurzame drinkfles, koffie- of waterbeker, blender, etc. Zet dus de eerste stap richting duurzaamheid en laat zien dat je bedrijf milieubewust is.

Relatiegeschenken

Verras uw klanten, relaties en medewerkers met een duurzame frisbee met uw logo erop. Door bijvoorbeeld minder plastic te kopen en te gebruiken, komt er minder plastic in de oceaan, waar vissen en schildpadden blij van worden. Mocht dit alles je nog niet overtuigen, bedenk dan dat we mensen ook gebaat zijn bij minder plastic in de oceaan. Het vervangt plastic door eenmalig gebruik en heeft een lange levensduur. Het is 100% recyclebaar

Voor meer producten kijk op onze website? Klik hier

Voor meer van zulke blogs? Klik hier

1 gedachte over “Recycled frisbee bedrukken

  1. Pingback: Recycled koffiebekers bedrukken - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie