Moesttuintjes bedrukken

      Geen reacties op Moesttuintjes bedrukken

Nieuw in onze collectie, een hot but cool beker bedrukken gemaakt van suikerriet gevuld met zaadjes. Onze hot-but-cool bekers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren maar ook met diverse zaadjes zoals aardbeien, basilicum en kerstomaatjes. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot te gebruiken als koffiemok. Hoe duurzaam wil je het hebben?!

HOT-BUT-COOL BEKER MET AARDBEIEN ZAADJES

Een bloempotje met een pakje aardbeien zaadjes in meerdere vrolijk kleuren. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot tevens ook schoon te maken en te gebruiken als koffiemok. hot but cool beker bedrukken De goed ontworpen rand zorgt voor een dubbele wand, om te voorkomen dat de hand verbrand bij het drinken.

HOT-BUT-COOL BEKER MET KERSTOMATEN ZAADJES

Een bloempotje met een pakje kerstomaten zaadjes in meerdere vrolijk kleuren. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot tevens ook schoon te maken en te gebruiken als koffiemok. De goed ontworpen rand zorgt voor een dubbele wand, om te voorkomen dat de hand verbrand bij het drinken.

HOT-BUT-COOL BEKER MET BASILICUM ZAADJES

Een bloempotje met een pakje basilicum zaadjes in meerdere vrolijk kleuren. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot tevens ook schoon te maken en te gebruiken als koffiemok. hot but cool beker bedrukken De goed ontworpen rand zorgt voor een dubbele wand, om te voorkomen dat de hand verbrand bij het drinken.

Bekijk onze website voor meer , klik hier

Bekijk meer van onze blogs, klik hier

Geef een antwoord