Custom made Horloges

      Geen reacties op Custom made Horloges
Custom made Horloges

Custom made Horloges kunnen op maat gemaakt worden vanaf 100 stuks. U kunt een logo of tekst op de wijzerplaat krijgen. De Custom made horloges worden dan vervolgens gemaakt in de fabriek.

Horloge laten maken in eigen kleuren gaan vanaf 250 stuks.

Bekijk product of vraag een offerte aan bedrukte horloges

Welke keuze heeft u:

Eigen kleurring
Wijzerplaat geheel naar wens
Eigen kleur horlogekast
Logo laten printen of graveren
Eigen kleur band
Keuze uit verschillende sluitingen
Verpakking

PERSOONLIJKE HORLOGES

Het concept geeft u de vrijheid om een ​​horloge van unieke kwaliteit te creëren en dit op de achterkant van het horloge en / of op de verpakking te personaliseren om er een perfect cadeau van te maken. De configurator geeft je een goede indruk van je horloge. Met meer dan 20 miljard unieke combinaties. Kunt uw hele eigen stijl kiezen. Daarmee is het ook zeer onwaarschijnlijk dat iemand anders hetzelfde horloge heeft gemaakt.

Horloges zijn goed ontworpen en met zorg vervaardigd, met gebruik van hoogwaardige componenten. Onze horlogemakers zijn nauwkeurig en werken met de beste apparatuur om een ​​uurwerk te creëren dat duurzaam en esthetisch is. Gedekt door een internationale garantie van 2 jaar.

Ontwerp

Na het bespreken van uw wensen zal ons team van gerenommeerde ontwerpers de eerste tekeningen en concepten van uw horlogemerk maken. In dit creatieve proces zullen we samen met u, als team, het perfecte horloge ontwerpen voor uw merk en doelgroep.

Ontwikkeling en prototype

Technische ontwikkeling en prototype

Zodra u tevreden bent over het ontwerp zal onze technische afdeling het creatieve proces vertalen in technische tekeningen van ieder afzonderlijk horloge-onderdeel. Daarna zal het eerste prototype van uw eigen merkhorloge worden geproduceerd, een mijlpaal!

Na eventuele aanpassing en uw uiteindelijke goedkeuring van het prototype kan de daadwerkelijke productie van uw merkhorloge beginnen.

Bekijk ook ontwerp u horloge en promotie horloges blog

Geef een reactie