Swing bottle bedrukken

      Geen reacties op Swing bottle bedrukken
swing bottle bedrukken

Swing bottle in de spotlight

De aantrekkelijke vormgeving, bedrukkingsmogelijkheden en topkwaliteit maakt de Swing Bottle het populairste promotionele geschenk van het moment! Echter, lekvrij dubbelwandig vacuüm geïsoleerde swing bottle bedrukken die warme dranken tenminste 12 uur warm en koude dranken minimaal 24 uur koud houdt. Per stuk in luxe geschenkverpakking verpakt. Het aanbieden van de Swing geeft bijna garantie tot succes!

Drinkset Swing met twee bekers

Deze set bevat een 750 ml Swing thermo fles en twee bekers van 300 ml. In de fles blijft de drank goed op temperatuur en de dubbelwandige bekers die er bij geleverd worden, maken de set af. Eigenlijk is dit een ideale set voor bijvoorbeeld een picknick of onderweg tijdens een lange autoritten.

Thermofles Swing 260ml

Dubbelwandig vacuüm geïsoleerde thermofles. Maar 100% lekvrije fles wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Door het vacuüm tussen de wanden blijven dranken langer op temperatuur.

Thermofles Swing wood edition 500ml

Dubbelwandig vacuüm geïsoleerde swing bottle bedrukken met een houtlook uitstraling. Bovendien wordt de 100% lekvrije fles geleverd in een mooie geschenkverpakking. Omdat het vacuüm tussen de wanden blijven dranken langer op temperatuur. Dranken blijven tenminste 12 uur warm of 24 uur koud.

Interesse in onze swing bottle? klik hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

Geef een reactie