Zomerartikelen bedrukken

      1 reactie op Zomerartikelen bedrukken
Zomerartikelen bedrukken

Zomerartikelen in de spotlight! 

Het wordt warmer en we blijven langer buiten. Wat is er nu leuker om de zomer in stijl te vieren? We hebben zomerartikelen die je kan bedrukken dat kan helpen tijdens de reis, maar ook artikelen die de show stelen op een festival of vakantie. Je kunt de zomer succesvol maken met TBTB artikelen van zonnebrandcrème tot frisbee. Benieuwd welke zomerartikel ga je bedrukken. Bekijk dan onze selectie

zomerartikelen must haves

Zonnebril Bradley transparant UV400

Er zijn veel artikelen die meestal zomer zijn. Zo heb je de keuze uit een groot aanbod aan zomerse items die je kunt bedrukken. Een zeer populair item is een zonnebril. Dit zomeritem is perfect om weg te geven als promotiemiddel tijdens een show of evenement. Een zonnebril met print valt op festivals of andere evenementen, zeker als je kiest voor een felgekleurde bril. Hoeden zijn ook populair in print. Net als zonnebrillen zijn hoeden ook geweldig om weg te geven als promotieartikelen. Heel opvallend is de hoed met het bedrijfslogo. Hoeden kunnen ook het hele jaar door worden gebruikt. Wil je een groter printoppervlak? Dan heb je ook nog de keuze uit verschillende strandprojecten. Strandlakens hebben een groot bedrukt oppervlak waar u uw logo en slogan op kunt plaatsen. Strandspullen zijn leuke cadeaus voor collega’s die bedrukte spullen mee kunnen nemen voor de feestdagen.

Frisse zomerartikel

Polyester koeltas met draagriem. Compact en geschikt voor zes blikjes van 330 ml. Afsluitbaar door een rits. Voor een frisse ideale zomerartikel voor een ideale zomerdag.

Zonneklep

Trendy zonneklep gemaakt van EVA materiaal. Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren en in verschillende maten af te stellen met drukknopen. Ook geschikt voor kinderen.

Interesse in onze zomerartikelen? Klik dan hier

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon.

Heb je interesses in meer; bekijk hier dan onze website

Wil je meer van onze blogs lezen klik dan hier

1 gedachte over “Zomerartikelen bedrukken

  1. Pingback: Hot-but-cool beker bedrukken - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie