Gerecycled drinkflessen bedrukken

      Geen reacties op Gerecycled drinkflessen bedrukken
Gerecycled drinkflessen bedrukken

WoW! Een duurzame, gerecycled drinkflessen bedrukken gemaakt van 20 tot 40% gerecycled glas. Met een schroefdop van metaal. De fles is een absolute blikvanger en ligt lekker in de hand. Perfect voor op kantoor, thuis of op de camping. Deze fles kun je jarenlang gebruiken. Gooi je de fles uiteindelijk in de glasbak dan wordt hij opnieuw gerecycled. Inhoud 500 ml

Drinkfles met eigen logo

Elke minuut belandt er een hele autolading (!) plastic in de oceaan. Plastic is een grote boosdoener voor het milieu, want het gaat niet dood. Het valt hoogstens uiteen in kleinere deeltjes, wat leidt tot een plasticsoep in de oceaan. We blijven echter allemaal plastic drinkflessen in bulk kopen. Ook we begaan deze zonde in het bedrijfsleven en gebruiken veel plastic. duurzame drinkflessen, koffie- of waterglazen, blenders, enz. Zet dus de eerste stap richting duurzaamheid en laat zien dat je bedrijf milieubewust is met een eigen logo op je duurzamen drinkfles.

Gerecycled drinkflessen

Verras uw klanten, relaties en medewerkers met een gerecyclede drinkflessen bedrukken met uw logo erop gedrukt. Zo worden er minder plastic flessen gekocht en gebruikt, komt er minder plastic in de oceaan terecht, waar vissen en schildpadden blij van worden. Mocht dit je nog niet overtuigen, bedenk dan dat ook we mensen gebaat zijn bij minder plastic in de zee. Het vervangt wegwerpplastic en heeft een lange levensduur. Als je je duurzame drinkflessen beu bent (wat we ons niet kunnen voorstellen), kan deze 100% worden gerecycled.

Bekijk onze website voor meer producten

Bekijk onze blog voor meer van onze blogs

Geef een reactie