Bedrijfstrui bedrukken: waarom zou u dat doen?

Bedrijfstruien bedrukken

Als u op zoek bent naar manieren om uw bedrijfsimago te versterken, dan is het bedrukken van bedrijfstruien een slimme zet.

Hier zijn een paar redenen waarom:

Teamherkenning

Als uw medewerkers allemaal hetzelfde bedrijfskleding dragen, zorgt dat voor een gevoel van teamherkenning. Ze voelen zich verbonden met elkaar en met het bedrijf, en dat kan hun motivatie en productiviteit verhogen. Daarnaast is het ook nog eens handig als klanten of bezoekers direct kunnen zien wie er bij uw bedrijf hoort.

Marketing en promotie

Bedrijfstruien bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam is een gemakkelijke manier om uw merk te promoten. Of het nu gaat om het dragen van de trui op het werk, bij klantenbezoeken of in de vrije tijd, uw medewerkers fungeren als wandelende billboards voor uw bedrijf.

Professionaliteit

Bedrijfstruien bedrukken kan ook bijdragen aan een professionelere uitstraling van uw bedrijf. Het geeft een uniforme uitstraling aan uw medewerkers en zorgt ervoor dat ze er allemaal netjes en verzorgd uitzien. Dit kan vooral belangrijk zijn als uw medewerkers regelmatig in contact komen met klanten.

Hoe werkt het bedrukken van bedrijfstruien?

Het bedrukken van bedrijfstruien is een relatief eenvoudig proces, maar er zijn wel een paar stappen die u moet volgen:

Kies uw truien

Kies een trui die past bij uw bedrijf en uw wensen. Denk hierbij aan kleur, maat en materiaal. Er zijn veel verschillende soorten truien beschikbaar, van simpele sweatshirts tot luxe hoodies. Hier kunt u uw trui bestellen.

Ontwerp uw logo of ontwerp

Ontwerp uw logo of ontwerp dat u op de truien wilt laten bedrukken. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij uw bedrijfsimago en dat het er goed uitziet op de trui. Zodat de trui goed opvalt zodat u een statement over maakt met uw bedrijfsnaam of boodschap.

Kies uw bedrukkingsmethode

Er zijn verschillende manieren om bedrijfstruien te bedrukken, zoals zeefdrukken, transferdruk of borduren. Elke methode heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus kies een methode die past bij uw budget en het gewenste resultaat.

Plaats uw bestelling

Plaats uw bestelling bij een gespecialiseerde leverancier van bedrijfskleding en geef uw ontwerp en bedrukkingsmethode door. Zorg ervoor dat u duidelijke afspraken maakt over de levertijd en de prijs.

Kijk voor meer werkkleding op: https://www.tbtb.nl/werkkleding-bedrukken

Geef een reactie