Recycled koffiebekers bedrukken

      1 reactie op Recycled koffiebekers bedrukken
gerecycled koffiebekers bedrukken

Recycled koffiebekers

Wij zijn al jaren op zoek naar de groenste manier om koffie te drinken. Onlangs hebben we het eindelijk gevonden: het is nu mogelijk om onze kartonnen koffiebekers te recyclen! In Nederland worden jaarlijks miljarden koffiekopjes gebruikt, waarvan de meeste bij het restafval belanden. Daarom hebben we de ideale oplossing want bij ons kan je een recycled koffiebekers bedrukken die je kunt laten bedrukken met je eigen logo, slogan of verzonnen tekst voor een top relatiegeschenk. Dat gezegd is er jammer genoeg nog geen echte goede oplossing voor het weggooi probleem, hoewel sommige partijen anders beweren.

Herbruikbare koffiebeker

Wil je recycled koffiebekers bedrukken die tegelijkertijd dubbelwandige, circulaire en herbruikbaar zijn. Met op de koffiebeker een deksel van Circular&Co dan ben je hier bij het juiste adres. De buitenste isolerende laag van deze beker is gemaakt van gebruikte gerecyclede single-use papieren koffiebekers. Met binnenwand en deksel van PP. 100% lekvrij. Door de isolerende werking blijft je warme drank langer warm en koude drank langer koel. Het deksel is ontworpen met gepatenteerde 360-graden technologie, waarmee je vanuit elke hoek kunt nippen. De koffiebeker kun je met één hand en één klik openen en sluiten. Ideaal voor onderweg. Food Safe, BPA-vrij en Melaminevrij. 100% recyclebaar. Inhoud 227 ml. Made in the UK.

Recycled koffiebekers bedrukken

De recycled koffiebekers bedrukken? De dubbelwandige, circulaire herbruikbare koffiebeker met deksel is een leuk product die je kunt laten bedrukken met je eigen logo, slogan of eigen tekst voor een spectaculair. Een product van het merk Circular&Co. De buitenste isolerende laag van deze beker is gemaakt van gebruikte single-use koffiebekers. Met binnenwand en deksel met drinkopening van PP. De Now Cup is geïsoleerd waardoor je handen koel blijven en je koffie of thee warm. Food Safe, BPA-vrij en Melaminevrij. 100% recyclebaar. Inhoud 340 ml. Made in the UK.

Check voor meer van zulke of andere producten onze website

Check voor meer van zulke blogs op onze blog

1 gedachte over “Recycled koffiebekers bedrukken

  1. Pingback: Recycled drinkflessen bedrukken - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie