Recycled koffiebekers bedrukken

      Geen reacties op Recycled koffiebekers bedrukken
Recycled koffiebekers bedrukken

Recycled koffiebekers

Wij zijn al jaren op zoek naar de groenste manier om koffie te drinken. Onlangs hebben we het eindelijk gevonden: het is nu mogelijk om onze kartonnen koffiebekers te recyclen! In Nederland worden jaarlijks miljarden koffiekopjes gebruikt, waarvan de meeste bij het restafval belanden. Tot nu toe is er geen echte goede oplossing voor dit probleem, hoewel sommige partijen anders beweren.

Circular&Co Recycled Coffee Cup 227 ml koffiebeker

De recycled koffiebekers bedrukken dubbelwandige, circulaire herbruikbare koffiebeker met deksel van Circular&Co. De buitenste isolerende laag van deze beker is gemaakt van gebruikte gerecyclede single-use papieren koffiebekers. Met binnenwand en deksel van PP. 100% lekvrij. Door de isolerende werking blijft je warme drank langer warm en koude drank langer koel. Het deksel is ontworpen met gepatenteerde 360-graden technologie, waarmee je vanuit elke hoek kunt nippen. De koffiebeker kun je met één hand en één klik openen en sluiten. Ideaal voor onderweg. Food Safe, BPA-vrij en Melaminevrij. 100% recyclebaar. Inhoud 227 ml. Made in the UK.

Circular&Co Recycled Now Cup 340 ml koffiebeker

De recycled koffiebekers bedrukken dubbelwandige, circulaire herbruikbare koffiebeker met deksel. Een product van het merk Circular&Co. De buitenste isolerende laag van deze beker is gemaakt van gebruikte single-use koffiebekers. Met binnenwand en deksel met drinkopening van PP. De Now Cup is geïsoleerd waardoor je handen koel blijven en je koffie of thee warm. Food Safe, BPA-vrij en Melaminevrij. 100% recyclebaar. Inhoud 340 ml. Made in the UK.

Voor meer van zulke of andere producten bekijk onze website hier.

Voor meer van zulke blogs klik hier

Geef een antwoord