Valentijnsdag cadeau

      Geen reacties op Valentijnsdag cadeau
Valentijnsdag cadeau

Het is weer bijna zover, haal daarom bij TBTB uw valentijnsdag cadeau. Voor vele is valentijnsdag toch wel de dag om hun geliefde te laten zien hoeveel zij van elkaar houden. Wij van TBTB hebben daarom wat leuke producten voor de perfecte valentijnsdag.

Hartballonnen bedrukt voor valentijnsdag cadeau

Veras uw geliefde op valentijnsdag met de reuzenballonnen in hartenvorm. De ballonnen zijn bedrukbaar in uw eigen speciale tekst, logo of romantische boodschap. Ook zijn de ballon onbedrukbaar te bestellen. De ballon is te bestellen in de kleur wit of rood.

Pepermunt doosje in hartvorm

Een klein geschenk voor uw klanten of gelifde is toch de pepermunt doosje in een hartvorm. De pepermunt doos heeft een inhoud van zo’n circa 7 gram suikervrije pepermuntjes. Perfect te bedrukken met een leuke tekst, boodschap of logo.

Chocolade hart

Op zoek naar een origineel chocolade geschenk? Dan zit jij goed met dit handgemaakte geschenk. Een melkchocolade hartschaal is gevuld met zeer luxe handgemaakte chocolade bonbons. De bonbons zijn ware smaakbommetjes. Het geheel is verpakt en gestrikt in transparant folie en lint en zegel.

Valentijnsdag cadeau

Bekijk voor meer interesse onze website voor leuke valentijnsdag cadeau’s

Bekijk onze andere blogs

Geef een antwoord