Moest tuintjes bedrukken

      Geen reacties op Moest tuintjes bedrukken
moestuintjes bedrukken

Nieuw in onze collectie, een beker bedrukken gemaakt van suikerriet gevuld met zaadjes. Onze hot-but-cool bekers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren maar ook met diverse zaadjes zoals aardbeien, basilicum en kerstomaatjes. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot te gebruiken als koffiemok. Hoe duurzaam wil je het hebben?!

Bloempotje met aardbeien zaadjes

Een bloempotje met een pakje aardbeien zaadjes in meerdere vrolijk kleuren. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot bovendien ook schoon te maken en te gebruiken als koffiemok. hot but cool beker bedrukken De goed ontworpen rand zorgt voor een dubbele wand, om te voorkomen dat de hand verbrand bij het drinken.

Bloempotje met kerstomaten zaadjes

Een bloempotje met een pakje kerstomaten zaadjes in meerdere vrolijk kleuren. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot bovendien ook schoon te maken en te gebruiken als koffiemok. De goed ontworpen rand zorgt voor een dubbele wand, om te voorkomen dat de hand verbrand bij het drinken.

Bloempotje met basilicum zaadjes

Een bloempotje met en een pakje basilicum zaadjes in meerdere vrolijk kleuren. Als het plantje groot genoeg is om deze over te zetten in de tuin, dan is de bloempot bovendien ook schoon te maken en te gebruiken als koffiemok. hot but cool beker bedrukken De goed ontworpen rand zorgt voor een dubbele wand, om te voorkomen dat de hand verbrand bij het drinken.

Bekijk onze website voor meer

Interesse in meer bloempotten?

Geef een reactie