Mascot werkbroeken in de aanbieding

      Geen reacties op Mascot werkbroeken in de aanbieding
Mascot werkbroeken in de aanbieding

Wij van tbtb hebben zoals gewoonlijk hele scherpe deals en aanbiedingen, dit keer hebben we de Mascot werkbroeken in de aanbieding. Bij aankoop van 2 werkbroeken krijgt uw een gratis riem en kniebeschermers ter waarde van ruim € 49. De aanbieding is in 2 kleuren beschikbaar namelijk in het zwart en in het wit. U kunt de werkbroeken ook bij ons laten bedrukken met uw tekst of logo.

Mascot werkbroeken

Mascot werkbroeken zijn geschikt voor bijna elke klus of baan. Mascot werkbroeken zijn comfortabel en toch duurzaam. Dit maakt ze zeer geschikt voor bijna elk type werk in uiteenlopende branches. Daarnaast is de Mascot werkbroek voorzien van meerdere opbergzakken. Zo heb je altijd genoeg ruimte om je gereedschap, telefoon etc. op te bergen. Dit is ook gemaakt van CORDURA-materiaal, dus we zijn kieskeurig over kwaliteit. Het materiaal is zeer slijtvast, zodat je spullen veilig kunt opbergen zonder bang te hoeven zijn dat ze door de gaten vallen. Nu de Mascot werkbroeken in de aanbieding zijn, kunt uw extra voordeliger uw outfit bij elkaar shoppen.

Bedrijfskleding

Om uw werkoutfit compleet te maken kan uw zeker bij ons terecht voor meer bedrijfskleding, naast werkbroeken verkopen we ook werkschoenen, werkjassen werk shirts en nog veel meer. Onze werkkleding is van hoogwaardige kwaliteit we kunnen naast het losse verkoop partijen leveren zowel met of zonder bedrukking. Neem een kijkje op onze site om onze bedrijfskleding te bekijken.

Om meer over artikelen te lezen kan uw bij ons blog terrecht.

Geef een reactie