Giveaways bedrukken

      Geen reacties op Giveaways bedrukken
Giveaways bedrukken met logo tassen

Maak impact met populaire giveaways!

Daarom de opkomende maanden gaan er in een korte tijd ontzettend veel beurzen en events georganiseerd. Doordat zal uw zelf moeten promoten op een manier bij de beurzen en events. Hoe? vraag je af via giveaways uit te delen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zal uw naamsbekendheid vergroten op de beurzen en events. Onderstaand een greep uit onze royale collectie dat bestaat uit keycords, pennen, schoudertassen, en pepermunt. Ook er zijn nog vele andere mogelijkheden.

Keycords polyester

Giveaway bedrukken met polyester keycord met namelijk afneembare kunststof gesp, metalen haak en veiligheidssluiting. dat In vele verschillende kleuren zoals blauw, rood, geel en veel meer.

Keycord polyester

SCHOUDERTAS KATOEN OEKO-TEX® 140G/M²

Ideale schoudertas van katoen voor promotionele activiteiten. Omdat de giveaway bedrukken met de OEKO-TEX certificering is het ook een verantwoorde keuze.

Schoudertas katoen OEKO-TEX® 140g/m²

PEPERMUNTBLIK ROND

Met één klik is het pepermuntdoosje te openen en met een simpele handbeweging is het doosje te sluiten. Niet suikervrij. Twaalf gram Europese pepermunt.

BALPEN AVALON METAL HARDCOLOUR

 TBTB design balpen, geproduceerd in Duitsland. Deze pen bevat een blauw schrijvende Jumbovulling voor 4,5km schrijfplezier en heeft een hardcolour finish met metalen tip. Een goeie giveaways die je kan bedrukken.

Benieuwd naar onze pennen? klik hier voor meer op onze website.

Bekijk hier meer van onze blogs.

Geef een reactie