Fitnessmateriaal bedrukken met logo

      Geen reacties op Fitnessmateriaal bedrukken met logo
Fitnessmateriaal bedrukken met logo

Fitnessmateriaal bedrukken?

Een vraag die voor veel bedrijven bekend in de oren klinkt. Wat maakt sporten nu leuker om dat te doen met je eigen bedrukte fitnessmateriaal met je bedrijfslogo of naam erop? Zo promoot je je bedrijf en ben je gezond bezig, beter kan toch niet? We hebben diverse assortimenten van fitnessmateriaal online in onze webshop. 

Benieuwd naar wat we nog meer hebben of welke fitness artikelen bedrukken we nog meer doen? Bekijk dan onze website of neem contact op met je vaste contactpersoon.

Fitnessmateriaal met eigen logo als relatiegeschenk

Lichaamsbeweging en beweging spelen een belangrijke rol in het dagelijks leven. Verras ze met praktische bedrukte sportartikelen om je relatie gaande te houden. Ons assortiment aan sportartikelen varieert van bedrukte ballen met logo tot badminton geschenken. Hier vind je print giveaways voor elke relatie. Promotionele sportartikelen zijn niet alleen leuk voor uw klanten en relaties, maar ook als cadeau voor uw medewerkers. Bijvoorbeeld tijdens een teambuilding uitje of sportevenement. Wij kunnen fitness artikelen bedrukken met uw logo en/of originele tekst.

Springtouw met logo

in ons online assortiment hebben we diverse fitnessmateriaal waaronder springtouw dat perfect geschikt is voor het trainen van je behendigheid, uithoudingsvermogen en coördinatie. In te stellen op verschillende lengtes. ook hebben we digitalen springtouwen waarop je je eigen logo op kan zetten van je bedrijf voor het beste resultaat.

fitnessmateriaal

Fitness weerstandsbanden set

Deze fitness weerstandsbanden set bevat drie verschillende weerstandsbanden, een handleiding en een opbergdoosje. Elke band heeft zijn eigen weerstandsniveau: van licht tot zwaar. Het niveau wordt aangegeven door de kleur en de stippen op de banden. Ook is het mogelijk om uw eigen logo op de banden te zetten voor een het beste resultaat. De handleiding bevat oefeningen beschreven in eenvoudige stappen voor de ideale training ervaring.

fitnessmateriaal

Voor meer informatie over deze producten van onze Fitnessartikelen

Bekijk ook onze website en/of meer van onze blog hier!

Geef een reactie