Broodtrommels bedrukken

      Geen reacties op Broodtrommels bedrukken
Broodtrommels bedrukken met logo

Onze nieuwe MIYO lunchboxen zijn de perfecte boxen om je eigen broodtrommels bedrukken mee naar werk of school te nemen. MIYO staat voor ‘Make it your own’, dus net als bij sommige van onze Americano® producten kun je mixen en matchen om de perfecte broodtrommel te maken! Kies voor een of meer van de 8 beschikbare kleuren, enkele of dubbele laag en voeg je vakjes en accessoires toe.

Wil je je lunch interessanter maken? koop dan een broodtrommel! broodtrommels bedrukken is een van de leukste cadeaus als je (kleinkinderen) voor het eerst naar school gaan of iemand een nieuwe baan heeft. Je boterhammen smaken nog lekkerder in de broodtrommels naar eigen ontwerp!

Broodtrommels bedrukken is helemaal niet moeilijk. Kies uit een van de speciaal ontworpen ontwerpen en voeg uw eigen foto’s en/of tekst toe. Wij zorgen er dan voor dat je ontwerp met veel zorg en liefde op de broodtrommel gedrukt wordt. Broodtrommels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, zodat je voor iedereen de perfecte broodtrommels kunt samenstellen. Denk je nu dat zou leuk zijn of dit is wel iets voor mij dan kan dit! bestel vandaag nog je eigen zelf ontworpen broodtrommel voor een geweldig resultaat.

Broodtrommel met logo

De ideale broodtrommel met log voor school, werk of vrije tijd! De MIYO-lunchtrommel heeft een inhoud van 700 ml, waardoor ze ideaal is voor sandwiches, salades en nog veel meer. Het deksel wordt op zijn plaats gehouden met een band van gerecycled PET.

Broodtrommels bedrukken en luchetrommels

Meer van onze producten te zien klik hier

Meer van onze blogs zien klik hier

Geef een reactie