CORRECTBOOK WIL MET Rode Kruis TACHTIGDUIZEND EURO OPHALEN VOOR BESTRIJDING COVID-19

CORRECTBOOK WIL MET RODE KRUIS

Correctbook lanceert samen met het Rode Kruis een speciale editie van haar steeds bekendere wisbare notitieboek. Van elk verkocht Rode Kruis Correctbook gaat ruim 8 euro naar de bestrijding van het Covid-19 virus dat ons land in de greep houdt. Een gelimiteerde opgave van 10.000 Rode Kruis Correctbooks wordt geproduceerd met het doel een opbrengst van minimaal 80.000 euro te realiseren.

Een duurzame schrijfoplossing, voor iedereen.

Correctbook is een succesvolle Social Enterprise die sinds enkele jaren wisbare notitieboeken verkoopt in Nederland en diverse andere Europese landen. In 2015 startte Sam van Tol het bedrijf op om met een deel van de opbrengst kinderen in ontwikkelende landen in Afrika te voorzien van schrijfmateriaal dat oneindig mee gaat. Het schrijnende tekort aan zoiets vanzelfsprekends als schrijfmateriaal inspireerde Sam tijdens een vakantie in Zuid-Afrika om met een oplossing te komen. Die oplossing, een oneindig herschrijfbaar notitieboek, bleek zowel in Afrika als in Europa in een belangrijke behoefte te voorzien.

Waarom een gelimiteerde opgave van 10.000 stuks?

Dat is heel simpel, vertelt oprichter Sam: “Wij hebben nog 10.000 Correctbooks liggen voor de consumentenverkoop. Ook bij ons is de productie moeilijker in deze tijd, ondanks; wij de Europese Correctbooks in Nederland produceren. Met deze laatste 10.000 stuks wilden we iets terug doen voor de Nederlandse samenleving. Naast het gegeven dat onze hulpprojecten in Afrika gewoon doorgaan.”

Wil je een steentje bijdragen aan de bestrijding van het virus? Pre-order het Rode Kruis Correctbook hier en ontvang zelf een duurzaam Correctbook voor oneindig schrijfplezier.

Bron: By PromZ

Geef een reactie