Keycord met Full colour bedrukking

      7 reacties op Keycord met Full colour bedrukking
Keycord met Full colour logo

Een Keycord met Full colour bedrukking is één van die handige relatiegeschenken of giveaways. Iets wat voor u als firma/organisatie alleen maar voordelig kan zijn. U kunt de Keycord met Full colour bedrukking zo hip of zo flashy maken als u zelf wilt.

Sublimatie keycords
Sublimatie aan beide kanten inbegrepen. Gerecycled PET, met afneembare gesp en metalen haak. Afmeting 40x2cm + 6x2cm.

Waarom kiezen voor een full colour keycord?

Nuttige voorwerpen zoals: een sleutel, een badge, een pasje kunnen aan een keycord bevestigd worden. Een gemakkelijke manier om deze belangrijke dingen veilig en in directe nabijheid bij te houden.

Maar een keycord kan ook onnodig zoeken in een tas vermijden. In de auto kan hij tijdens het rijden aan de spiegel opgehangen worden.

Gebruik: Tijdens een beurs geeft u dit aan uw klanten als giveaway. U kunt er zelfs nog een ander gepersonaliseerd gadget aan bevestigen. Op wedstrijden worden de badges heel zichtbaar. Op festivals ziet iedereen meteen wie van de organisatie is. Bij grote evenementen is het leuk te zien hoeveel mensen met uw keycord rond de nek lopen. Maar wat vooral van belang is: uw zakenrelaties hebben altijd uw informatie bij de hand. En uw eigen personeelsleden hebben op die manier altijd hun badge bij zich en maken in het gebouw onrechtstreeks publiciteit voor hun firma.

Verras uw klanten of relaties met een keycord bedrukt in uw firmakleuren, met uw eigen logo, een foto of uw eigen ontwerp.

Mogelijkheden voor keycords

Het keycord bestaat in verschillende lengtes en breedtes. Alle details wat het drukken betreft kan u vinden op de link:

U hebt ook nog keuze wat het materiaal betreft. Er zijn zelfs milieubewuste keycords. Dus ook hier kunt u uw eindgebruiker verrassen. Naam of tekst kan ook geweven worden op het keycord. Meer inlichtingen hierover vindt u op: 

Vergeet ook niet dat op grote manifestaties mensen uit het buitenland aanwezig zijn. Zo reist uw firmanaam of logo de wereld rond. Een keycord dat tijdens een beurs gebruikt werd, kan ook daarna nog dienst doen. Het is een handige tool om een skipas veilig bij te houden. Of om een identiteitsbewijs van kinderen op vakantie zichtbaar te maken.

Promotie keycords

Het promoten van je bedrijf is tegenwoordig erg belangrijk. Je moet in beeld komen in het bedrijfsleven. Bedrukte keycords met full colour bedrukking zijn hiervoor erg geschikt. Bestel keycords met full colour bedrukking nu snel en goedkoop bij TBTB.nl.