Goedkope USB-sticks

      Geen reacties op Goedkope USB-sticks
Goedkope USB Sticks

Wij doen uitsluitend USB-bestellingen. Hoe groter de bestelling des te groter de korting die we kunnen geven. Vanaf 500 stuks kunnen we zelfs de USB-behuizing kosteloos PMS kleur matchen met uw bedrijfskleuren. Neem voor verdere kortingen contact op met een medewerker voor vragen of de Goedkope USB-sticks die we hebben.

Bekijk de goedkope USB-sticks

Custom made usb stick, goedkoper dan u denkt!

De waarde van Custom made USB-stick is eigenlijk niet uit te drukken dus daarom verkopen we niet alleen maar goedkope USB-sticks maar ook exclusieve Custom made USB-sticks. De USB-sticks zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar. De levertijd ligt vanaf 2 a 3 werkdagen zonder bedrukking en 9 a 20 werkdagen met bedrukking. Door het goede contact met de fabrikant van de USB-Stick en keycords kan uw order snel verwerkt worden.

USB 2.0 OF USB 3.0?

Een USB-stick 2.0 en een stick 3.0 werken beide hetzelfde. Het verschil tussen de twee is dat de USB 3.0 stick een hogere snelheid heeft wat betreft het overschrijven van bestanden, dan een USB 2.0 stick. Je herkent de USB 3.0 aan het stukje blauwe kleur aan de binnenkant van de connector. De USB 2.0 heeft dit niet. Een USB 3.0 poort in je computer heeft ook het stukje blauwe kleur.

Een USB 3.0 stick kun je gebruiken in een 2.0 of 1.1 poort in je computer, alleen zal de stick dan op de snelheid van de 2.0 of 1.1 poort bestanden overschrijven. Vooral als je grote bestanden of grote hoeveelheden bestanden wilt overschrijven, is USB 3.0 erg handig.

THUISKOPIEHEFFING

De thuiskopieheffing is enkele jaren geleden in het leven geroepen om auteurs en artiesten te compenseren voor privé-kopieën van audio- en videomateriaal. De achterliggende gedachte is dat artiesten inkomsten mislopen doordat personen muziek voor eigen gebruik kopiëren naar computer of smartphone, ook wearables met opslagmogelijkheid en USB-sticks zullen vanaf 2018 belast gaan worden. Op ons volledige assortiment USB-sticks en betaalbare wearables zal een thuiskopieheffing moeten worden afdragen van € 0,60 per stuk.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met TBTB-relatiegeschenken via:
Telefoonnummer: 0294 773002 (te bereiken op werkdagen tussen 9 en 17.30 uur);
E-mailadres: verkoop@tbtb.nl    

Geef een reactie