Custom made usb stick laten maken

      3 Reacties op Custom made usb stick laten maken
custom made usb stick

Custom made usb stick Sleutel usb stick

De waarde van Custom made USB Stick is eigenlijk niet uit te drukken dus daarom verkopen wij niet alleen maar goedkope USB sticks maar ook exclusieve Custom made USB Sticks. De USB sticks zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar. De levertijd ligt vanaf 2 a 3 werkdagen zonder bedrukking en 9 a 20 werkdagen met bedrukking. Door het goede contact met de fabrikant van de USB Stick en keycords kan uw order snel verwerkt worden.

Custom made USB met 5 PVC kleuren in een 2D ontwerp. Levering binnen circa 5 weken. Sample productie duurt ongeveer 1 week. Na akkoord op de sample foto’s worden de USB’s binnen 3-4 weken geleverd. De MOQ en de prijzen voor 3D-ontwerpen usb sticks zijn afhankelijk van het ontwerp en zijn daarom op aanvraag.

Elk artikel is verpakt in een witte kartonnen geschenkdoos. Prijs is inclusief 2 kleuren bedrukking, lasergravering of blinddruk op 1 positie. Extra bedrukking € 0,05 per kleur/positie (zeefdruk) en € 0,25 per positie voor full colour.

Bedrukte USB Stick 

De prijzen van een bedrukte custom made USB Stick kunnen per week verschillen door de koers van de Dollar en USB geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte USB Stick is € 2,50 maar het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB sticks u afneemt bij ons des de groter uw korting wordt.

USB Stick bedrukken

Een bedrukte USB stick met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten. Het bedrukken van USB sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00. Het mooie van custom made USB sticks is dat we alles kunnen aan laten passen naar uw wens.

Bekijk alle usb stickse:

3 gedachten over “Custom made usb stick laten maken

  1. Pingback: PRODUCTEN VIA NIET-EUROPESE WEBSHOPS VAAK ONVEILIG - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: USB Sticks groothandel - Blog TBTB Relatiegeschenken

  3. Pingback: Bedrukte USB Sticks prijzen - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een antwoord