Custom made USB stick laten maken

      3 reacties op Custom made USB stick laten maken
custom made usb stick

De waarde van Custom made USB-stick is eigenlijk niet uit te drukken dus daarom verkopen we niet alleen maar goedkope USB-sticks maar ook exclusieve Custom made USB-sticks. De USB-sticks zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar. De levertijd ligt vanaf 2 a 3 werkdagen zonder bedrukking en 9 a 20 werkdagen met bedrukking. Door het goede contact met de fabrikant van de USB-stick en keycords kan uw order snel verwerkt worden.

Custom made USB met 5 (PVC)ongeveer kleuren in een 2D ontwerp. Levering binnen ongeveer 5 weken. Sample productie duurt ongeveer 1 week. Na akkoord op de sample foto’s worden de USB’s binnen 3-4 weken geleverd. De MOQ en de prijzen voor 3D-ontwerpen USB-sticks zijn afhankelijk van het ontwerp en zijn daarom op aanvraag.

Elk artikel is verpakt in een witte kartonnen geschenkdoos. Prijs is inclusief 2 kleuren bedrukking, lasergravering of blinddruk op 1 positie. Extra bedrukking € 0,05 per kleur/positie (zeefdruk) en € 0,25 per positie voor full colour.

Bedrukte USB-stick 

De prijzen van een bedrukte custom made USB-stick kunnen per week verschillen door de koers van de Dollar en USB-geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte USB-stick is € 2,50 maar het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB-sticks u afneemt bij ons des te groter uw korting wordt.

USB-stick bedrukken met logo en online kopen

Een bedrukte USB-stick met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten. Het bedrukken van USB-sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00. Het mooie van custom made USB-sticks is dat we alles kunnen aan laten passen naar uw wens.

3 gedachten over “Custom made USB stick laten maken

  1. Pingback: PRODUCTEN VIA NIET-EUROPESE WEBSHOPS VAAK ONVEILIG - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: USB Sticks groothandel - Blog TBTB Relatiegeschenken

  3. Pingback: Bedrukte USB Sticks prijzen - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie