USB Sticks groothandel

      Geen reacties op USB Sticks groothandel
Goedkope USB Sticks

Waarom meer betalen als u gelijk bij de fabrikant kunt bestellen.

Bij USB Sticks met logo kunt u gelijk bij de USB Sticks groothandel bestellen.

Levertijden zijn snel omdat we eigen voorraad hebben. Vanaf 100 stuks laten we ze maken bij de fabrikant met een levertijd van ca. 9 werkdagen. Bekijk de USB Sticks groothandel online

De waarde van Custom made USB Sticks is eigenlijk niet uit te drukken. Daarom verkopen wij niet alleen maar goedkope USB sticks maar ook exclusieve Custom made USB Sticks. De USB sticks zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar. De levertijd ligt vanaf 2 a 3 werkdagen zonder bedrukking en 9 a 20 werkdagen met bedrukking. Door het goede contact met de fabrikant van de Custom made USB Sticks kan uw order snel verwerkt worden.

BEDRUKTE CUSTOM MADE USB STICKS PRIJZEN

De prijzen van een bedrukte Custom made USB Sticks kunnen per week verschillen. Dat komt door de koers van de Dollar en USB geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte Custom made USB Sticks is € 2,50. Het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB sticks u afneemt bij ons des de groter uw korting wordt bij de USB Sticks groothandel.

CUSTOM MADE USB STICKS BEDRUKKEN

Een bedrukte USB stick met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten. Het bedrukken van USB sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00. Het mooie van custom made USB sticks is dat we alles kunnen laten aanpassen naar uw wens. Bijvoorbeeld u wilt een beer als USB stick dan is dat mogelijk.
Voorafgaand aan het bedrukken van USB sticks krijgt u een drukvoorstel ter controle. Waarbij wij een schets toevoegen zodat u kunt controleren of een en ander goed doorgekomen is. Na goedkeuring worden de USB sticks bedrukt en wel geleverd binnen 12-15 werkdagen.

Geef een antwoord