USB-sticks groothandel

      Geen reacties op USB-sticks groothandel
Goedkope USB Sticks

Waarom meer betalen als u gelijk bij de fabrikant kunt bestellen.

Bij USB-sticks met logo kunt u gelijk bij de USB-sticks groothandel bestellen.

Levertijden zijn snel omdat we eigen voorraad hebben. Vanaf 100 stuks laten we ze maken bij de fabrikant met een levertijd van ca. 9 werkdagen. Bekijk de USB-sticks groothandel online

De waarde van Custom made USB-sticks is eigenlijk niet uit te drukken. Daarom verkopen we niet alleen maar goedkope USB-sticks maar ook exclusieve Custom made USB-sticks. De USB-sticks zijn er in verschillende vormen en maten beschikbaar. De levertijd ligt vanaf 2 a 3 werkdagen zonder bedrukking en 9 a 20 werkdagen met bedrukking. Door het goede contact met de fabrikant van de Custom made USB-sticks kan uw order snel verwerkt worden.

BEDRUKTE CUSTOM MADE USB-sticks PRIJZEN

De prijzen van een bedrukte Custom made USB-sticks kunnen per week verschillen. Dat komt door de koers van de Dollar en GB-geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte Custom made USB-sticks is € 2,50. Het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB-sticks u afneemt bij ons des te groter uw korting wordt bij de USB-Sticks groothandel.

CUSTOM MADE USB STICKS BEDRUKKEN

Een bedrukte USB-stick met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten. Het bedrukken van USB-sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00. Het mooie van custom made USB-sticks is dat we alles kunnen laten aanpassen naar uw wens. Bijvoorbeeld u wilt een beer als USB-stick dan is dat mogelijk.
Voorafgaand aan het bedrukken van USB-sticks krijgt u een drukvoorstel ter controle. Waarbij we een schets toevoegen zodat u kunt controleren of een en ander goed doorgekomen is. Na goedkeuring worden de USB-sticks bedrukt en wel geleverd binnen 12-15 werkdagen.

Geef een reactie