Betaalbare bedrijfskleding

      Geen reacties op Betaalbare bedrijfskleding
Betaalbare bedrijfskleding

BETAALBARE BEDRIJFSKLEDING.

Met Betaalbare bedrijfskleding kunt u zorgen voor een eigen identiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf. Het verzorgen van de bedrijfskleding is voor u een hele opgave. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Wij kunnen uw hele kledinglijn van begin tot eind verzorgen.

Op onze site treft u een zeer uitgebreide standaardcollectie. De mogelijkheden zijn echter onbegrensd. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom. Confectiekleding of maatkleding, massaproductie of stukproductie, u hoeft het maar te noemen. Natuurlijk kunnen we uw bedrijfskleding ook geheel aan uw wensen aanpassen.

Diverse Betaalbare bedrijfskleding in grote maten tot maar liefst XXXL zijn beschikbaar waaronder T-shirts, Badtextiel, polo’s, overhemden maar natuurlijk ook andere soorten Betaalbare bedrijfskleding.

De eigen medewerkers met een goed ontworpen, verenigd werkkleding uit te rusten, bedrijf staat garant voor een professionele uitstraling en maakt een goede indruk met de klant. De textieldruk en het borduurwerk staan garant voor prachtige ontwerpopties om de bedrijfskleding te individualiseren. Wij van TBTB Relatiegeschenken borduren helpen u graag en laten u zien waar u op moet letten bij het ontwerpen van uw Betaalbare bedrijfskleding.

ONTWERP BETAALBARE BEDRIJFSKLEDING MET EEN LOGO

Als het gaat om bedrijfskleding, is borduurwerk een geweldige manier om werknemers uniforme, maar toch gepersonaliseerde kleding te bieden.

Laat uw logo op de bedrijfskleding borduren of bedrukken en toon uw bedrijfsmotto in de vorm van letters. Je hebt veel opties als het gaat om het ontwerpen van je bedrijfskleding.

Om een perfect eindresultaat te bereiken, moet uw bedrijfskleding niet alleen zijn uitgerust met het logo, maar ook qua kleur en ontwerp overeenkomen met het bedrijfsontwerp van uw bedrijf. Voor een perfect ontwerp kunt u kiezen uit veel kleurvarianten voor onze stoffen. En als u uw bedrijfskleding laat bedrukken, kunt u maximaal tien verschillende kleuren gebruiken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor ons hoogwaardige borduurwerk en stelt u in staat om het textielontwerp perfect te matchen met uw bedrijfsontwerp.
Daarnaast kunt u ook de namen van uw personeel op de bedrijfskleding laten borduren of afdrukken, waardoor een uniforme, maar geïndividualiseerde werkkleding voor elke werknemer ontstaat.

ONZE SELECTIE BEDRIJFSKLEDING

Ons allround aanbod omvat niet alleen textiel afwerking, maar ook een grote selectie geschikt textiel. Op onze website vindt u daarom tal van kledingstukken die u kunt gebruiken om uw medewerkers uit te rusten. Van T-shirts, polo’s en pullovers tot robuuste werkkleding en schorten tot bijpassende hoeden, er zijn veel verschillende modellen beschikbaar in verschillende kleuren.

Blader door ons aanbod en laat u inspireren door de referenties om het perfecte ontwerp voor uw werkkleding te vinden.

TEXTIEL AFWERKING BIJ TBTB RELATIEGESCHENKEN – BORDUURWERK

Als u bedrijfskleding wilt laten bedrukken met TBTB Relatiegeschenken – borduurwerk, kunt u dit doen vanaf een minimale bestelling van 20 stuks. Het borduren van uw bedrijfskleding is echter mogelijk vanaf 15 stuks en biedt u een bijzonder hoogwaardig ontwerp.

Borduurwerk ziet er immers gewoon bijzonder nobel en van hoge kwaliteit uit. Tegelijkertijd voelt de stick, die ook mogelijk is in 3D-optiek, geweldig aan en garandeert een frisse look, zelfs na vele wasbeurten. Omdat we weten dat vooral werkkleding bijzonder vaak moet worden gewassen, raden we u aan uw werkkleding te borduren.
Onze professionele textieldruk biedt ook uitstekende resultaten die vele wasbeurten zonder schade overleven.

Kleuren van hoge kwaliteit en de nieuwste technologie garanderen u een eersteklas resultaat als u uw werkkleding laat bedrukken.
Om ervoor te zorgen dat de gepersonaliseerde werkkleding volledig aan uw verwachtingen voldoet, maken we altijd een voorbeeld voordat we met de bestelling beginnen. Dus we borduren of drukken uw motief op een bijbehorend stuk stof en nemen er een foto van. Pas als u tevreden bent met het resultaat, beginnen we uw bedrijfskleding te bedrukken of te borduren.

VOOR U MET ELKE WENS

Als u een heel speciaal verzoek hebt om uw werkkleding heel speciaal te maken, neem dan gerust contact met ons op voor advies. Gebruik onze terugbelservice of schrijf ons voor een individuele kostenraming.
Gebruik borduur- of textielprint van TBTB-borduurwerk op uw bedrijfskleding en profiteer van hoogwaardige resultaten. We helpen u graag van advies tot uitvoering zodat u professionele werkkleding kunt dragen.

Geef een reactie