Polo’s borduren met logo

      2 reacties op Polo’s borduren met logo
Polo's borduren met logo

Goedkoop geborduurd poloshirt van 1 monster

Voor grotere bestellingen bieden we de mogelijkheid om eerst een enkel monster met borduurwerk te bestellen. Misschien moet het maar 1 geborduurd poloshirt zijn om uit te proberen. Er zijn veel redenen om een kleine bestelling te plaatsen en we zijn blij om aan de verzoeken van klanten te voldoen. Natuurlijk is een eenmalige productie iets duurder dan de eenheidsprijs van een grote aankoop. Maar de prijs past nog steeds in het budget en blijft redelijk. Dus: het polo’s borduren met logo van 1 stuk is voor ons geen loze belofte, maar als voorbeeld voor de grotere bestelling is geen probleem.

Waarom bieden we een dergelijke service?

We willen onze klanten de kans geven om eerst het poloshirt met borduurwerk te bekijken en te testen om zichzelf te overtuigen van de kwaliteit, zodat het borduurwerk zelf zorgvuldig kan worden gecontroleerd en alle wijzigingen die in het bedrijf of de club worden besproken, maar ook de wijzigingen Kwaliteit en maat van het poloshirt zelf kunnen worden bekeken.

Kleine hoeveelheden zijn in trek. Daarom borduren we vanaf 15 stuks

Als er geen grote bestelling mogelijk is, heeft u nog steeds gelijk bij ons! We borduren polo’s vanaf 15 stuks of 150 € waarde van goederen. Met een paar poloshirts, een trui, fleecejack en softshell jack zijn deze hoeveelheden ook heel snel te bereiken!

Startende bedrijven of eenmansbedrijven willen ook chique en individueel geborduurde poloshirts dragen. Het is ook logisch, want het geborduurde shirt is altijd een reclamemedium en een blikvanger. Het zou zonde zijn als niemand zulke geborduurde unieke stukken of kleine hoeveelheden zou aanbieden. Als een bedrijf uit slechts één of twee personen bestaat, hebt u geen 50 poloshirts nodig. Test eerst de kwaliteit van de polo en het borduurwerk met een kleine hoeveelheid? Of het effect van geborduurde clubkleding op buitenstaanders? Geen probleem met Stik-stof. We zetten geen stenen in de weg, we ruimen ze op.

Lage prijzen voor grotere afnamen.

TBTB Relatiegeschenken biedt vele mogelijkheden voor een lage prijs, extra voordelig bij aanschaf van grote hoeveelheden.

TBTB Relatiegeschenken is sinds vele jaren een betrouwbare groothandelspartner in relatiegeschenken en promotionele artikelen. We zijn een van de grootste aanbieders van polo’s bedrukt met een boodschap, bedrijfsnaam of logo. In ons assortiment vindt u meer dan veertig verschillende soorten polo bedrukken, van basisuitvoeringen tot luxe modellen, met onder andere: Groot assortiment mutsen dat we kunnen bedrukken.

Dit is nog maar een zeer kleine greep uit ons assortiment; bekijk ons complete aanbod van polo>>.

Contactinformatie

Vraag een offerte aan voor het gewenste product via onze website. Naast Polo’s kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld speelgoed of gadgets bedrukt met uw bedrijfsnaam. Het enorme aanbod van TBTB Relatiegeschenken met zowel gangbare als unieke artikelen bevat voor ieder bedrijf een geschikt geschenk.

Hebt u vragen, neemt u dan contact met ons op via een van de volgende mogelijkheden:

– Vul ons contactformulier in;

– Stuur een e-mail naar verkoop@tbtb.nl;

– Bel naar 0294 773002 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur)

2 gedachten over “Polo’s borduren met logo

  1. Pingback: Betaalbare bedrijfskleding - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: Fleece jassen bedrukken - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie