Polsbandjes met logo bedrukken

      1 reactie op Polsbandjes met logo bedrukken
Polsbandje

Een Armbandje met een persoonlijk tintje, Laat een Polsbandje op maat maken. Met een gebaar kan veel bereikt worden. U kunt deze Silicone polsbandje makken hoe u ze zelf zou willen hebben. Silicone polsbandje met gravering, of zelfs Silicone polsbandje met glitters of glow in the dark met eigen opdruk. Laat een Polsbandje op maat maken bij TBTB Relatiegeschenken.

Custom made polsbandjes

Al onze polsbandjes kunnen worden gemaakt met een eigen opdruk of kunnen uit de gewone voorraad worden gekocht. Hoogst beveiligde polsband technologie, barcode, gepatenteerde gesp en eenvoudig gepersonaliseerd polsbandje.

We bieden bedrukte papieren polsbandjes, plastic vinyl polsbandjes, bedrukte siliconen polsbandjes, bedrukte of geweven polsbandjes en uitwisselbare polsbandjes.

Papieren polsbandjes

Papieren polsbandjes bieden een eenvoudige en goedkope toegangscontroleoplossing voor evenementen, discotheken en feesten. Het gesmede voor de hand liggende ontwerp zorgt ervoor dat ze niet overdraagbaar zijn en kunnen worden gepersonaliseerd met een full colour zwart of chroomaccent voor een meer luxe uitstraling. We hebben ook preprints die erg populair zijn voor scholen, evenementen en vakanties.

Vinyl polsbandjes

Vinyl polsbandjes, ook wel plastic polsbandjes genoemd, worden aanbevolen voor meerdaagse evenementen omdat ze comfortabeler en duurzamer zijn dan polsbandjes. Onze vinyl polsbandjes maken gebruik van een zelfsluitende clip die niet kan worden verwijderd wanneer deze gesloten is.

Stoffen polsbandjes

Onze stoffen polsbandjes zijn verkrijgbaar in geweven of satijnen stoffen en zijn op maat zeer veilig. Geweven polsbandjes worden het meest gebruikt op muziekfestivals, maar zijn uitgegroeid tot een populaire keuze voor polsbandjes voor elk soort evenement. Een echt populaire polsband voor bruiloften en vrijgezellenfeesten is het verstelbare polsbandje, omdat het geweldige herinneringen zijn. 

Siliconen polsbandjes

Onze siliconen polsbandjes worden vaak rubberen polsbandjes genoemd en zijn inderdaad gemaakt van een siliconenmateriaal dat zacht, duurzaam, waterdicht en comfortabel is om te dragen. De standaard siliconen polsband wordt vaak gebruikt om liefdadigheidscampagnes of bewustmakingsprogramma’s te promoten. In combinatie met onze technologie zijn ze echter ook perfect voor hotels, waterparken en andere recreatieoorden.

Promotionele polsbandjes
Siliconen polsbandjes zijn het geschiktst voor promotionele doeleinden. Ze kunnen worden bedrukt met een leuke boodschap, logo of slogan en zijn verkrijgbaar in elke kleur en in verschillende vormen. Kies uit siliconen polsbandjes met reliëf, reliëf, bedrukking en inkt. keycords is misschien ook een optie voor u

1 gedachte over “Polsbandjes met logo bedrukken

  1. Pingback: Evenementen premiums - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie