Bedrukte USB Sticks prijzen

      Geen reacties op Bedrukte USB Sticks prijzen
Goedkope USB Sticks

De prijzen van een bedrukte USB Stick Standaard kunnen per week verschillen door de koers van de Dollar en USB geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte USB Stick twister is € 2,50 maar het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB sticks u afneemt bij ons des de groter uw korting wordt. Bedrukte USB Sticks prijzen zijn onlie te vinden:

Bekijk de Bedrukte USB Sticks prijzen

USB STICK STANDAARD BEDRUKKEN

Een bedrukte USB stick met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten. Het bedrukken van USB sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00. Het mooie van custom made USB sticks is dat we alles kunnen aan laten passen naar uw wens bijvoorbeeld u wilt een beer als USB stick dan is dat mogelijk.

CUSTOM MADE USB STICKS PRIJZEN

De prijzen van een bedrukte Custom made USB Sticks kunnen per week verschillen door de koers van de Dollar en USB geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte Custom made USB Sticks is € 2,50 maar het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB sticks u afneemt bij ons des de groter uw korting wordt bij de USB Sticks groothandel.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met  TBTB Relatiegeschenken via:
Telefoonnummer: 0294 773002 (te bereiken op werkdagen tussen 9 en 17.30 uur);
E-mailadres: verkoop @ tbtb.nl 

Geef een antwoord