Bedrukte USB-sticks prijzen

      Geen reacties op Bedrukte USB-sticks prijzen
Goedkope USB Sticks

De prijzen van een bedrukte USB-stick Standaard kunnen per week verschillen door de koers van de Dollar en USB-geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte USB-stick twister is € 2,50 maar het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB-sticks u afneemt bij ons des te groter uw korting wordt. Bedrukte USB-sticks prijzen zijn online te vinden:

Bekijk de Bedrukte USB-sticks prijzen

USB-stick STANDAARD BEDRUKKEN

Een bedrukte USB-stick met uw logo of eigen tekst er op is het ideale product om weg te geven aan klanten of mogelijke klanten. Het bedrukken van USB-sticks is mogelijk met een minimale afname van € 50,00. Het mooie van custom made USB-sticks is dat we alles kunnen aan laten passen naar uw wens bijvoorbeeld u wilt een beer als USB-stick dan is dat mogelijk.

CUSTOM MADE USB-sticks PRIJZEN

De prijzen van een bedrukte Custom made USB-sticks kunnen per week verschillen door de koers van de Dollar en USB-geheugen prijzen. De prijs van een bedrukte Custom made USB-sticks is € 2,50 maar het kan goedkoper zijn als de koers gunstig is. Hoe meer USB-sticks u afneemt bij ons des te groter uw korting wordt bij de USB-sticks groothandel.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met TBTB Relatiegeschenken via:
Telefoonnummer: 0294 773002 (te bereiken op werkdagen tussen 9 en 17.30 uur);
E-mailadres: verkoop @ tbtb.nl 

Geef een reactie