Werkkleding bouw bedrukken

      Geen reacties op Werkkleding bouw bedrukken
Werkkleding bouw bedrukken

Aan je relaties en personeel contacten laat je graag je waardering blijken met bedrijfskleding met een logo of bedrijfsnaam erop. Kies voor Werkkleding bouw bedrukken met eigen logo.

Je bestelt alle denkbare bedrukte werkkleding voor de bouw hier bij TBTB Relatiegeschenken. Dit kan eenvoudig online. In elke gewenste hoeveelheid kan je hier werkkleding laten bedrukken. Diverse textiel kunnen van een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap worden voorzien.

Onze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en je kunt daarbij direct aangeven of je deze wilt laten bedrukken.

WERKKLEDING BEDRUKKEN – GEBRUIK DIT EFFECT VOOR UW BEDRIJF!

Bedrijfsmode is een van de belangrijkste marketingtools voor bedrijven. Gebruik dit advertentie-effect, presenteer uw huisstijl aan de klant via een constante huisstijl, die ook wordt weerspiegeld in uw personeel. Het is bewezen dat uniforme kleding de waarde van een merk en het gevoel van gezamenlijkheid in het team verhoogt. 

Kies de juiste kleur van het kledingstuk en print uw logo of bericht op de voor- of achterkant, in het midden of aan de zijkant.

Investeer in uw zakelijke mode en verhoog de positieve waarneming door een uniform uiterlijk! 

WIL JE WERKKLEDING BOUW BEDRUKKEN?

Moet het alleen een T-shirt zijn of heb je een fleecejack nodig voor koelere dagen? Kies je favorieten! 

Ons textiel is gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u zich volledig comfortabel voelt: of het nu T-shirts zijn van huidvriendelijke 100% katoenkwaliteit of onze functionele shirts gemaakt van ademend en zweetregulerend 100% micro-polyester. 

Wij bedrukken of borduren de kleding voor u in onze ervaren online drukkerij, zodat de kleuren lang bewaard blijven en u er langer van kunt genieten. 

WERKKLEDING BOUW SHIRTS

U kunt bij ons klassieke T-shirt bedrukken met een ronde hals, sportieve een- of tweekleurige poloshirts of een stijlvol shirt met lange mouwen. 

Onze ademende en functionele shirts zijn bijzonder geschikt voor alle sportieve activiteiten. En ons assortiment wordt aangevuld met sweatshirts voor dames en heren, die dankzij het elastaan gehalte als zeer flexibel en daarom zeer comfortabel kunnen worden gedragen. 

WERKKLEDING BOUW JACKETS

Onze geborduurde of bedrukbare jassen: kies bijvoorbeeld onze fleecejassen, die zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijk microfleece en een praktisch trekkoord aan de tailleband hebben. Het softshell-jack, het is winddicht en verkrijgbaar in vele kleuren.

Geef een reactie