Wat is een sloof en wat is het verschil met een schort?

In de horeca en de keuken worden sloven en schorten vaak gebruikt als bescherming voor de kleding en om hygiënische redenen. Maar wat is nu precies het verschil tussen een sloof en een schort?

Een schort is een kledingstuk dat de voorkant van het lichaam bedekt en over de kleding wordt gedragen. Een sloof is echter een langer kledingstuk dat niet alleen de voorkant, maar ook de zijkanten en de achterkant van het lichaam bedekt. Sloven zijn meestal gemaakt van steviger materiaal en bieden daarom meer bescherming tegen bijvoorbeeld hete spatten of scherpe voorwerpen.

Sloven bedrukken voor een professionele uitstraling

Naast de beschermende functie, kan een sloof ook een belangrijk onderdeel zijn van de uitstraling van uw bedrijf. Door uw sloven te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, zorgt u voor een professionele en uniforme uitstraling van uw team.

Het bedrukken van sloven is mogelijk in verschillende kleuren en designs, afhankelijk van uw wensen. U kunt kiezen voor een subtiele bedrukking van alleen uw logo, of juist een opvallend design dat uw bedrijf direct herkenbaar maakt.

Sloven bedrukken voor verschillende branches

Sloven kunnen niet alleen worden gebruikt in de horeca en de keuken, maar ook in andere branches zoals de bouw en de industrie. Hierbij biedt de sloof de nodige bescherming tegen vuil en stof.

Het bedrukken van sloven is daarom ook mogelijk voor deze branches. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking met uw bedrijfsnaam of logo, maar ook met een slogan die past bij uw bedrijf en branche.

Conclusie

Een sloof is een langer kledingstuk dat meer bescherming biedt dan een schort en kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Of u nu werkzaam bent in de horeca, de bouw of een andere branche, sloven bedrukken is een geweldige manier om uw bedrijf te promoten en uw team een professionele uitstraling te geven.

Geef een reactie