Custom made Bedrijfskleding

      3 reacties op Custom made Bedrijfskleding
Custom made Bedrijfskleding

“De Tailor Made” specialist in bedrijfskleding.
Wij bedenken een voorstel op maat voor u en uw bedrijf!

Alle Bedrijfskleding onderdeel van TBTB Relatiegeschenken is de specialist in het zoeken en ontwikkelen van bedrijfskleding en unieke textiel ‘All over The World’. Innovatieve textiel en bedrijfskleding toepasbaar en inzetbaar onder eigen label of een uniek textiel dat samen met u kan worden ontwikkeld en vormgegeven. Custom made bedrijfskleding en producten worden ontwikkeld volgens een gestructureerd proces en uiteraard geheel naar uw goedkeuring. Ervaar tevens het plezier van het scheppen van een eigen, uniek vormgegeven textiel in samenspraak met ons deskundige verkoopteam.

Uiteraard worden er eerst in samenspraak met u schetsvoorstellen van het productconcept voor het textiel gemaakt. Na uw goedkeuring zal een digitale proef gemaakt worden voor een laatste toetsing op functionaliteit, constructie en esthetische eigenschappen van het textiel. U geeft zelf in principe het startschot voor de schepping van uw unieke relatiegeschenk.

Doelstelling

Waar mogelijk ontvangen we gaarne alle informatie met betrekking tot de doelstelling, doelgroep, kleur en gewenste uitstraling van het textiel, het aantal de levertijd en eventueel het te besteden budget voor het vervaardigen van uw uniek promotie bedrijfskleding opdat wij met een passend voorstel ten tonele kunnen verschijnen.

Wij leveren textiel waar uw logo, naam of bedrijfskenmerk op naar voren komt om een onvergetelijke indruk achter te laten. Of het nu gaat om een T-shirt, jas, cap of een trui. Bedrijfskleding waarmee u een blijvende herinnering of glimlach bij uw relatie kunt achterlaten. Door onze wereldwijde contacten met fabrikanten en leveranciers van textiel zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends waarmee u uw relaties passend en aangenaam kunt verrassen. TBTB Relatiegeschenken is uw Tailor made relatie voor al uw Custom made textiel.

Custom made / Tailor made bedrijfskleding

Aarzelt u niet om voor meer informatie over Custom made / Tailor made bedrijfskleding contact met ons deskundige verkoopteam op te nemen via email verkoop@tbtb.nl of vraag tijdens kantooruren naar onze afdeling verkoop onder telefoonnummer +31(0)294-773002

Bij TBTB-relatiegeschenken kunt u Custom Made Textiel zoals T-shirts en andere textiel laten drukken. Door de naam of logo van uw bedrijf op het textiel te plaatsen, maakt u een geschenk persoonlijker en maakt u tegelijkertijd de naam van uw bedrijf bekender.

Assortiment Custom Made bedrijfskleding

TBTB-relatiegeschenken beschikt over een gevarieerd aanbod van Custom Made textiel en andere reclameartikelen die u kunt laten drukken. Binnen de collectie Custom Made textiel biedt TBTB Relatiegeschenken al een breed scala aan mogelijkheden:

  • Maatwerk
  • Snelle levertijd
  • vaak goedkoper dan bestaande producten


Meer informatie

Maak op onze website een keuze uit het premium T-shirts of andere artikelen die u wilt laten drukken, en vraag een offerte aan. Wilt u contact opnemen met ons, dan kunt u ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar verkoop@tbtb.nl. Ook kunt u ook op werkdagen van 9:00 tot 17:30 bereiken via telefoonnummer 0294 773002.

3 gedachten over “Custom made Bedrijfskleding

  1. Pingback: Custom made Milieubewuste geschenken - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: 6 Panel Cap bedrukken - Blog TBTB Relatiegeschenken

  3. Pingback: Promotie bedrijfskleding - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie