Schrijfmappen met blinddruk

      Geen reacties op Schrijfmappen met blinddruk
Schrijfmappen met blinddruk

SCHRIJFMAPPEN MET BLINDDRUK

Laat u logo mooi en stijlvol bedrukken met een blinddruk op een schrijfmap. 

Snel en goedkoop reliëf of schrijfmappen met blinddruk bedrukken. Snel in levertijd

schrijfmap met blinddruk

Ons aanbod bestaat uit luxe en trendy schrijfmappen in diverse kleuren. We hebben voor elk wat wils, met veel opties die aansluiten bij uw huisstijl. Uiteraard bedrukken we de schrijfmappen in één of meerdere kleuren, meestal wordt dit gedaan aan de voorzijde. Bedrukking aan de binnenzijde, all over bedrukking, doming of blinddruk bedrukking behoren ook tot de mogelijkheden. Bel gerust voor meer info over een luxe schrijfmap.

Bekijk onze schrijfmappen

Bedrukte schrijfmappen met blinddruk

Schrijfmappen in leder kunnen als geschenk worden gegeven en zijn zeer geschikt als portfolio bij beurzen en vergaderingen.

Talloze functionele mogelijkheden

Ondernemers willen graag klasse uitstralen bij klanten. Schrijfmappen in leder kunnen hieraan bijdragen. De lederen schrijfmappen zijn een visitekaartje bij algemene vergaderingen van het raad van bestuur en kunnen bij een bezoek aan klanten en potentiele klanten dient doen. Als vertegenwoordiger bent u goed op weg met een mooie schrijfmap in leder. Schrijfmappen in leder geven een luxe uitstraling. U heeft de keuze in verschillende maten documentenmappen in leder. De schrijfmappen in leder zijn op een verantwoorde wijze vervaardigd.

Meerdere commerciële functies

Schrijfmappen in leer kunnen bedrukt worden met de naam van uw bedrijf of het logo van uw onderneming. Een extra luxe uitstraling krijgen schrijfmappen in leder door de foliedruk techniek. Door foliedruk kunt u uw logo in goud of zilver op de lederen schrijfmap laten drukken. Zo kunt u een extra luxe exemplaar voor de directeur bestellen met een gouden of zilveren logo. Stuur uw ontwerp naar ons toe en wij drukken u logo mooi op de schrijfmappen in leder. Dan zijn deze schrijfmappen in leder een extra visitekaartje bij elk klantenbezoek.

Wij leveren promotie schrijfmappen in leder op maat. Vertel ons uw wensen en wij leveren de schrijfmappen in leder zo snel mogelijk.

Schrijfmappen leder als relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Kies daarom voor schrijfmappen leder als relatiegeschenk. Relatiegeschenken zijn ideaal om uw bedrijf te promoten. Ook voor de klant is een relatiegeschenk belangrijk. Hiermee laat je waardering aan de klant zien. Het gaat vooral om de gedachte en het gebaar erachter. Wie goed voor zijn klanten zorgt, krijgt daar ook iets voor terug. Een schrijfmap leder laten voorzien van bedrukking maakt het nog persoonlijker. Bij www.bedrukte-schrijfmappen.nl zijn de prijzen laag en kunnen we goedkoop bedrukken. De waarde die je ervoor terug krijgt is veel hoger. Hoe meer schrijfmappen leder u bestelt, hoe meer voordeel u krijgt.

Promotie schrijfmappen leder

Je laat graag je waardering zien aan klanten. Een schrijfmap leder laten bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam is hiervoor het meest geschikt. Elke keer als uw klant de schrijfmappen leder nodig heeft ziet hij de logo of bedrijfsnaam. Hierdoor blijft uw bedrijf in beeld bij de klant. Op TBTB Relatiegeschenken  kunt u eenvoudig online bestellen. U kunt de schrijfmappen leder in elke gewenste hoeveelheid met eigen logo of bedrijfsnaam laten bedrukken. Diverse schrijfmappen kunnen worden voorzien van een bedrijfsnaam, logo of een persoonlijke boodschap.

Schrijfmappen leder met bedrukking

Doormiddel van een logo bedrukken vergroot u uw naamsbekendheid van het bedrijf. De klant maakt als het ware reclame voor jou, en wie wilt dat nou niet? Bedruk daarom nu schrijfmappen leder met eigen logo en kom bij het bedrijfsleven in beeld!

Geef een reactie