Promotie Schrijfmappen

      2 reacties op Promotie Schrijfmappen
Promotie Schrijfmappen

Elke keer als uw klant de schrijfmap nodig heeft, ziet hij het logo of bedrijfsnaam. Hierdoor blijft uw bedrijf in beeld bij de klant. Op TBTB Relatiegeschenken kunt u eenvoudig online bestellen. U kunt de Promotie Schrijfmappen in elke gewenste hoeveelheid met eigen logo of bedrijfsnaam laten bedrukken. Diverse schrijfmappen kunnen worden voorzien van een bedrijfsnaam, logo of een persoonlijke boodschap.

Bekijk onze Promotie Schrijfmappen

PROMOTIE SCHRIJFMAPPEN ALS RELATIEGESCHENK

Relatiegeschenken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Kies daarom voor schrijfmappen met rits als relatiegeschenk. Relatiegeschenken zijn ideaal om uw bedrijf te promoten. Ook voor de klant is een relatiegeschenk belangrijk. Hiermee laat je waardering aan de klant zien. Het gaat vooral om de gedachte en het gebaar erachter. Wie goed voor zijn klanten zorgt, krijgt daar ook iets voor terug. Een schrijfmap met rits laten voorzien van bedrukking maakt het nog persoonlijker. Bij TBTB Relatiegeschenken zijn de prijzen laag en kunnen we goedkoop bedrukken. De waarde die je ervoor terug krijgt is veel hoger. 

SCHRIJFMAPPEN

Je laat graag je waardering zien aan klanten. Een schrijfmap met rits laten bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam is hiervoor het meest geschikt. Elke keer als uw klant de schrijfmappen met rits nodig heeft, ziet hij het logo of bedrijfsnaam. Hierdoor blijft uw bedrijf in beeld bij de klant. Op TBTB Relatiegeschenken kunt u eenvoudig online bestellen. U kunt de schrijfmappen met rits in elke gewenste hoeveelheid met eigen logo of bedrijfsnaam laten bedrukken. Diverse schrijfmappen kunnen worden voorzien van een bedrijfsnaam, logo of een persoonlijke boodschap.

CONFERENTIE SCHRIJFMAPPEN MET BEDRUKKING

Door middel van een logo bedrukken vergroot u uw naamsbekendheid van het bedrijf. De klant maakt als het ware reclame voor je, en wie wilt dat nu niet? Bedruk daarom nu schrijfmappen met rits met eigen logo en kom bij het bedrijfsleven in beeld!

2 gedachten over “Promotie Schrijfmappen

  1. Pingback: Portfolios A5 bedrukken - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: Schrijfmappen met blinddruk - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie