Reclame Mokken

      Geen reacties op Reclame Mokken
reclame mokken

RECLAME MOKKEN

Wij zijn gespecialiseerd in de levering van een brede en unieke collectie reclame mokken die we kunnen bedrukken.

Met jarenlange ervaring in marketing en zakelijk promotieactiviteiten verzorgen we een reclame mok passend bij het doel waarvoor u het wil inzetten.
Bekijk alle reclame mokken>>

MET TBTB RELATIEGESCHENKEN NAAR UW EIGEN RECLAME MOKKEN

Er is een brede keuze aan promotieartikelen. Dat bestaat uit pennen en sleutelhangers, tassen en andere kleine artikelen.
Vaak worden deze weggeefacties snel opzij gezet of zelfs verloren.

Geen enkel promotieartikel is zo aanwezig en leuk als een reclame mok. Op kantoor aan de balie of in een vergadering.

De mokken herinnert uw bedrijf steeds aan uw eigen logo. Met onze verschillende druk- en afwerkingsopties kunt u uw mokken zelf ontwerpen.

Onderscheid u van de concurrentie en verras uw klanten en / of werknemers. U kunt kiezen uit 5 hoofdafdrukken, 7 extra afdrukken en 15 afwerkingsopties om uw reclame mok te ontwerpen.

Vanwege hoge kwaliteitsnormen die we onszelf stellen. Zijn onze mokken met natuurlijke kleuren te bedrukken, omdat het milieu erg belangrijk voor ons is. Zorgen we ervoor dat onze producten zijn gemaakt van duurzame grondstoffen.

Op verzoek kunnen we reclame mokken in individuele verpakkingen maken. Het materiaal en bedrukking volgens uw vereisten en behoeften.

Op onze site ziet u verschillende mokken die we al intussen aan veel klanten hebben mogen verkopen.

Ons team is beschikbaar om vragen te beantwoorden en om persoonlijk en individueel advies te geven.

GOEDKOOP MOKKEN BEDRUKKEN

De vraag komt in elk bedrijf of instelling regelmatig terug. : Hoe kunnen we het beste onze naamsbekendheid en positief imago opbouwen. Goedkope mokken met daarop de naam, logo of speciale tekst van uw organisatie zijn hier geschikt voor.

Bekijk onze goedkope mokken>>

In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende mokken en speciaal op maat gemaakte custom made mokken verkocht. Bedrukte mokken webshop is trots te hebben geleverd aan een indrukwekkende groep opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben we veel verschillende mokken en speciaal op maat gemaakte custom made mokken verkocht.

Geef een reactie