Goedkope paraplu’s

      Geen reacties op Goedkope paraplu’s
Promotie Paraplu’s

Wij hebben voor elk budget goedkope paraplu’s van af € 1.26 per stuk zonder bedrukking, snelle levertijd, lage aantallen mogelijk en alles kan bedrukt worden met eigen logo of tekst.

Bekijk onze goedkope paraplu’s hier >>

EEN PARAPLU VOOR ELK BUDGET

Bij TBTB Relatiegeschenken hebben ze een groot assortiment goedkope paraplu’s, die voorzien kunnen worden van uw bedrijfslogo. En voor elk budget is er wat wils. Paraplu’s vindt u er in diverse uitvoeringen, zoals een opvouwbare, een mini-variant voor dames, uitgevoerd met houten handvat of automatische paraplu’s. Voorzien van uw bedrijfslogo heeft u, ook met de reclame paraplu’s, een betaalbaar relatiegeschenk in handen dat door uw klanten zeker gewaardeerd zal worden.

PARAPLU’S ALS RELATIEGESCHENK VOOR ELKE GELEGENHEID

Het maakt niet uit waarvoor u de Goedkope paraplu’s wilt gaan gebruiken. We leveren allerlei soorten relatiegeschenken gerelateerd paraplu’s. Voor bedrukte paraplu’s en kinderparaplu’s moet u bij TBTB Relatiegeschenken zijn.

PARAPLU’S GROOTHANDEL

Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. We zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met TBTB Relatiegeschenken via:
Telefoonnummer: 0294 773002 (te bereiken op werkdagen tussen 9 en 17.30 uur);
E-mailadres: verkoop@tbtb.nl      

Geef een reactie