Pennen bedrukken van Senator

      Geen reacties op Pennen bedrukken van Senator
Pennen met logo van Senator

De Senator® Evoxx Polished Recycled balpennen combineert perfect het comfortabele schrijven van een driehoekige punt met de voordelen van een ronde houder, aangenaam schrijfcomfort en grote drukformaten. Bovendien onderstrepen de wisselende oppervlakken het spannende vormenspel van clip en houder en creëren zo een elegant reclamemedium dat de boodschap van de klant in handen van de doelgroep brengt.

De Evoxx

De Evoxx zijn balpennen met drukmechanisme waarvan de zichtbare delen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Senator® gebruikt een opnieuw samengestelde ABS die voor >95% uit gerecycled materiaal bestaat. Daarom betekent hergebruik van industriële productieresten en afval, retouren en alledaagse producten. De Evoxx is uitgerust met een senator® magic flow vulling voor circa 5.000 meter schrijfplezier. Voor lege vullingen biedt senator® een gratis vervanging op vullingen.senator.com – dit ontziet het milieu en verlengt de levensduur van de balpen.

Het materiaal

De Evoxx gemaakt van gerecycled materiaal, met focus op duurzaamheid en in een toekomstgericht, uniek ontwerp dat ieders aandacht trekt. Voor een indrukwekkend reclame-effect.

Ben je geïnteresseerd klik dan hier

Meer van zulke blogs klik dan hier

Geef een reactie