Goedkope sleutelhangers als premium

      1 reactie op Goedkope sleutelhangers als premium
Goedkope sleutelhangers als premium

Sleutelhangers zijn een essentieel accessoire dat iedereen kan gebruikt. Met een slim ontwerp en in het oog springende logo, kan uw premium sleutelhangers een vast onderdeel worden van u klant. Er zijn vele grote voordelen aan sleutelhangers. Uw klanten zullen ze elke dag zien terwijl ze op hun woon-werkverkeer of buiten boodschappen doen. Aangepaste goedkope sleutelhangers als premium kunnen worden kleine reizende advertenties die interesse in uw bedrijf op te bouwen. TBTB.nl heeft veel opties voor u om te verkennen.

Sleutelhangers bedrukt als promotieartikelen

Bedrukte goedkope sleutelhangers als premium met logo zijn populaire promotieartikelen voor klanten en bedrijven. Een sleutelhanger met gravure of bedrukking is een langdurig reclamemedium dat regelmatig wordt gecontroleerd, zodat het bedrijfslogo van het reclamebedrijf permanent wordt onthouden.

Sleutelhanger Promotionele artikelen koop je goedkoop online bij TBTB.nl

Sleutelhangers als promotieartikelen – ze zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en ontwerpen. Ze behoren tot de oudste en populairste weggeefacties helemaal niet. Sleutelhangers van leer, metaal, polyester, vilt of plastic, sleutelhangers met logo zijn goedkope promotieartikelen waarmee u uw klanten dagelijks kunt begeleiden. Het voordeel – als je aan de sleutelhanger hangt, zijn sleutelhangers een duurzaam reclamemedium. Een sleutelhanger weggeefactie ziet er niet alleen goed uit, maar is ook uiterst praktisch. Een sleutel zonder sleutelhanger of sleutelkoord kan vaak in de diepte van een zak verdwijnen. Niet zo met een opvallende, bedrukte sleutelhanger. Laat sleutelhangers bedrukken bij ons en bespaar je klanten het gedoe met zoeken.   

Sleutelhanger printen – kleine hoeveelheden

Als u sleutelhangers in kleine hoeveelheden afdrukt we bieden enkele modellen aan die zelfs in kleine hoeveelheden bedrukt kunnen worden met uw bedrijfslogo. Voor kleinere bedrijven is een minimale bestelhoeveelheid van 1000 stuks vaak simpelweg te veel. Om deze reden kunnen veel reclame sleutelhangers ook in kleinere hoeveelheden worden bedrukt met een logo. Een sleutelhanger in een kleine oplage met reclamedrukwerk is ook handig voor bepaalde evenementen, zoals beurzen en dergelijke. Hier kan een ander ontwerp of een andere bedrukking worden gebruikt dan voor de standaard promotieartikelen van de sleutelhanger. Laat onze adviseurs op het gebied van reclamemedia u op dit punt ondersteunen – samen zullen we zeker de juiste reclame sleutelhanger voor uw doeleinden vinden.

1 gedachte over “Goedkope sleutelhangers als premium

  1. Pingback: Groothandel sleutelhangers - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie