Groothandel sleutelhangers

      Geen reacties op Groothandel sleutelhangers
Groothandel sleutelhangers

Sleutelhangers bedrukt als promotieartikelen

Bedrukte sleutelhangers met logo zijn populaire promotieartikelen voor klanten en bedrijven. Een sleutelhanger graveren of bedrukken is een langdurig reclame-uiting dat regelmatig wordt gezien. Het bedrijfslogo van het reclamebedrijf permanent wordt onthouden. Je bestelt ze bij de Groothandel sleutelhangers TBTB Relatiegeschenken.

Heeft u een winkel of zoek u grotere aantallen sleutelhangers dan koopt u bij het premium groothandel. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons inkopen, minimale afnamen is vanaf € 50,00 aan sleutelhangers exclusief btw en transportkosten. U kunt bij ons ook custom made sleutelhangers tot andere leuk premiums online kopen / bestellen tegen scherpe prijzen voor wederverkoop of eigen gebruik. Levertijd is altijd snel doordat we altijd genoeg voorraad sleutelhangers hebben bij premium groothandel: 2 werkdagen zonder bedrukking 8 werkdagen met bedrukking van logo of tekst.

Bedrukte sleutelhangers met logo zijn populaire promotieartikelen voor klanten en bedrijven. Een sleutelhanger graveren of bedrukken is een langdurig reclamemedium dat regelmatig wordt gecontroleerd, zodat het bedrijfslogo van het reclamebedrijf permanent wordt onthouden.

Sleutelhanger Promotionele artikelen koop je goedkoop online bij TBTB

Sleutelhangers als promotieartikelen – ze zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en ontwerpen. Ze behoren tot de oudste en populairste weggeefacties helemaal niet. Sleutelhangers van leer, metaal, polyester, vilt of plastic, sleutelhangers met logo zijn goedkope promotieartikelen waarmee u uw klanten dagelijks kunt begeleiden. Het voordeel – als je aan de sleutelhanger hangt, zijn sleutelhangers een duurzaam reclamemedium. Een sleutelhanger weggeefactie ziet er niet alleen goed uit, maar is ook uiterst praktisch. Een sleutel zonder sleutelhanger of sleutelkoord kan vaak in de diepte van een zak verdwijnen. Niet zo met een opvallende, bedrukte sleutelhanger. Laat sleutelhangers bedrukken bij TBTB-relatiegeschenken en bespaar je klanten het gedoe met zoeken.   

Geef een reactie