Enjoy your home met Seasons

      Geen reacties op Enjoy your home met Seasons
Enjoy your home met Seasons

Seasons voegt eenvoudige verfijning toe aan elk huis, keuken of tuin. Met haar warme, natuurlijke en duurzame materialen zijn Seasons accessoires het perfecte cadeau voor elk huis, in elk seizoen. Onze nieuwste aanwinsten in deze collecties zijn perfect om van een gezellige avond thuis te genieten. Enjoy your home met Seasons en bekijk alle Seasons producten.

Duurzame warmte

De warme duurzame dekens van Seasons

Enjoy your home met Seasons en kruip lekker tegen elkaar aan op de bank en kijk een film. Onze nieuwe ultrazachte dekens houden je warm tijdens de koudste dagen. Je kunt kiezen voor onze Lily coral fleece deken, Marigold polar fleece en sherpa deken of Ivy mohair deken. Het perfecte cadeau tijdens de eindejaarsperiode. Alle drie de dekens zijn gemaakt van 100% RPET. Bekijk meer van onze duurzame warmte op de tbtb website.

Een glas voor elk drankje

Enjoy your home met Seasons. Tijdens een avondje thuis mag je favoriete drankje natuurlijk niet ontbreken. Of je de avond nu voor jezelf hebt of er samen met je geliefden van geniet. Onze nieuwe ruime collectie 4-delige glassets heeft een glas voor elk drankje. Al deze glazen zijn gemaakt in Europa. Bekijk alle details van deze glazen op de TBTB website.

Bamboe collectie

Ook nieuw in onze collectie zijn veel artikelen gemaakt van bamboe. Van messen en snijplanken tot meerdelige wijnsets en een theedoos, u vindt het allemaal op de TBTB website. Deze bamboe benodigdheden zijn geweldige aanvullingen voor elk huishouden. Kies voor duurzaam – kies voor een geschenk gemaakt van bamboe.

Nordic collectie

Met de matte kleuren op duurzaam roestvrij staal hebben deze producten een echt geraffineerde uitstraling. Deze collectie bestaat uit een flesopener, kelnersmes en wijnkoeler. Daarnaast zal binnenkort de elektrische molen worden gelanceerd. Bekijk de collectie op de TBTB-website.

Geef een reactie