Bedrukte lanyards

      1 reactie op Bedrukte lanyards
Bedrukte keycords

voorzien van eigen logo of tekst tot full colour afbeelding is een van de mogelijk nu bij bedrukte lanyards.

Bekijk onze scherpe prijzen en bereken online de bedrukking voor bedrukte lanyards.

Lanyards: KLASSIEK RECLAMEMATERIAAL MET GROTE Invloed

Individuele relatiegeschenken zoals lanyards zijn een gemakkelijke manier voor elk bedrijf om zoveel mogelijk mensen effectief, maar goedkoop te bereiken. Ze zijn een klassiek, effectief promotie-item en bovendien zelfs een trendy accessoire. Bedrukte lanyards, ook wel lanyards genoemd, zijn veelzijdig als klassieke reclamegeschenken. Ontdek in onze winkel de vele mogelijkheden die lanyards bieden met uw gewenste motief!

EÉN PRODUCT, VEEL GEBRUIK – lanyards VAN HOGE KWALITEIT

Uniek bedrukte lanyards worden altijd gezien als weggever voor reclame en merchandise en mogen niet ontbreken op een beurs of soortgelijk evenement. Verdeel een individueel koord en bijpassende promotieartikelen naar uw beursstand en leg nieuwe contacten. Sponsort u een evenement? Gebruik dan dit advertentiemedium als kaarthouder voor de Vip-kaart van de gasten of dit backstagepasje voor de werknemers. Natuurlijk kunnen de lanyards uit onze winkel ook dienen als een toegangsbewijs dat toegangs autorisatie aangeeft. Als u een sportevenement steunt, is de combinatie een koord en een correct bedrukt T-shirt ideaal als praktische weggever voor deelnemers en vrijwilligers. Of geef uw klanten een beetje aandacht met deze advertentie.

Individueel ontworpen lanyards kunnen ook in uw eigen bedrijf worden gebruikt: als uw werknemers bijvoorbeeld een badge gebruiken voor tijdregistratie of een afzonderlijke sleutel gebruiken om toegang te krijgen tot bepaalde gebieden, moet u hen een geschikt lanyard geven – uiteraard in uw bedrijfsontwerp. Deze promotieartikelen zijn ook erg populair als klassieke sleutelhangers.

lanyards VAN HOGE KWALITEIT IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

De TBTB-winkel biedt u lanyards in verschillende versies. Alle modellen hebben een metalen karabijnhaak: u kunt deze haken gebruiken om uw ID-kaarten of sleutels veilig te bevestigen. Een andere lanyard variant die u bij ons kunt afdrukken, heeft ook een klikvergrendeling, een andere versie heeft een beveiligingsvergrendeling. Natuurlijk kunt u ook lanyards van ons krijgen met de combinatie, waar u kunt profiteren van alle voordelen van deze praktische details.

De lanyards met 2 haken vertegenwoordigen een speciale variant Deze lanyards zijn ideaal voor gebruik met bijzonder brede of grote kaartsleuven. Bevestig de haken van uw lanyards aan de gaten in de bovenste twee hoeken van uw kaarthouder en voorkom dat de kaart onbedoeld draait. Natuurlijk werkt dit ook met onze keycords met 2 haken.

De lanyards zijn verkrijgbaar in breedtes van 15, 20 en 25 millimeter; dit laat voldoende ruimte over voor individuele belettering met het logo van uw bedrijf. Met de bedrukte lanyards heeft u de keuze tussen enkelzijdig en dubbelzijdig afdrukken, omdat de basiskleur wit is en de binnenkant onbedrukt blijft net als daarom wit blijft wanneer deze aan een zijde wordt bedrukt, raden we u aan uw koord aan beide zijden te bedrukken als de binnenkant een andere kleur moet hebben, zoals zwart of blauw.

DUURZAME PROMOTIEARTIKELEN – lanyards TEGEN BETAALBARE PRIJZEN

De lanyards, die we afdrukken volgens uw specificaties, zijn gemaakt van 100% polyester en zijn extreem scheurbestendig en duurzaam dankzij het robuuste materiaal. U ontvangt uiteraard de gewenste lanyard met uw bedrijfslogo in kleine hoeveelheden of grote oplages. Kies online een geschikt aanbod uit ons assortiment en profiteer van een optimale prijs-prestatieverhouding.

Wilt u reclame maken met bedrukte lanyards? Wij kunnen lanyards bedrukken met tekst of logo waardoor u met een lanyard met bedrijfsnaam kunt werken aan uw naamsbekendheid. Bestel uw lanyards bij ons al vanaf 50 stuks eenvoudig online of vraag een offerte aan. 

U kunt contact opnemen met tbtb.nl.nl door:

–          Ons contactformulier

–          Telefoonnummer 0294 773002 (op werkdagen van 9.00 tot 17.30)

–          E-mail verkoop@tbtb.nl

1 gedachte over “Bedrukte lanyards

  1. Pingback: Laat een Polsbandje op maat maken - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie