1000 badeendjes kopen

      Geen reacties op 1000 badeendjes kopen
1000 badeendjes kopen

Badeendjes in de spotlight

laat uw badeend drijven in bad met uw bedrukte logo van u bedrijf, verenging of sportclub.TBTB.nl bedrukt rubber badeendjes met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst. Laat uw badeendjes bedrukken die verschillende kleuren komen bij TBTB.nl. Profiteer van onze goedkope voordelige prijzen en uitstekende service.

waarom badeendjes bedrukken?

Het bedrukken van badeenden is erg handig waarom? bedrukte badeendjes is een goedkoop promotiemiddel voor het bedrijf en een leuk relatiegeschenk. Door het badeendjes bedrukken van uw logo of slogan zal dit bijdragen aan de naamsbekendheid van het bedrijf. Plus het is ook een heel leuke relatiegeschenk om te geven aan uw werknemers en business relaties. De reden om toch als bedrijf voor een badeend te gaan is omdat een badeend over het algemeen een klein maar leuk item is. Daarnaast is een badeend leuke voor baby’s om er mee te spelen zo dit geschenk kan alle kanten op. Van gebruiken worden bij de afwas, wel als een decor voor het huis of als een grappige toevoeging aan iemand badset. Het voegt ook een leuke jeugdherinneringen bij het zien van een badeend.

Van wat is een badeend gemaakt?

De badeend is een plastic speelgoed in de vorm van een eend die in een badkuip kan drijven. Daarom is het een gekalibreerd badspeelgoed voor jonge kinderen. De eenden piepen meestal als ze worden geperst. Oorspronkelijk waren badeendjes gemaakt van gevulkaniseerd rubber, maar ze konden nog niet drijven. Bij TBTB is de badeend gemaakt van PVC, een veelgebruikte thermoplast, gevormd na polymerisatie van vinylchloridemonomeer.

Eend Koldy

appy eend, PVC materiaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo wil je badeendjes bedrukken ga voor de eend koldy

Eend Koldy

Benieuwd naar onze badeendjes? Bekijk dan hier meer op onze website.

Bekijk hier meer van onze blogs.

Geef een reactie