Blooming your business

      Geen reacties op Blooming your business
blooming your business

Het is lente, het seizoen van nieuw begin en hergroei – het perfecte seizoen voor ons om je te helpen je bedrijf te laten bloeien!

De komende weken zullen we je inspireren met veel verschillende producten rond vijf actuele thema’s. We trappen af met buitensport, want de lente is het ultieme seizoen voor bedrijven om actieve (bedrijfs-)buitenevenementen te gaan organiseren als de zon weer tevoorschijn komt.  

Om goede redenen, want studies hebben aangetoond dat lichamelijke activiteit in de buitenlucht iemands bloeddruk en hartslag verlaagt, waardoor de ervaring minder stressvol is dan soortgelijke oefeningen binnenshuis. 

En we weten allemaal dat gezonde mensen gelukkige mensen zijn. 

Nu is dus het perfecte moment om je klanten te inspireren met een sport geschenkpakket met alle benodigdheden. Neem als voorbeeld onze Babaji yogamat, die perfect is voor oefeningen in het park. Promoot onze HydroFlex sportfles en vermeld onze Prixton smartwatch, die gebruikt wordt om prestaties bij te houden. Combineer het met een van onze cool fit sportshirts, een pet en oordopjes om de belevenis compleet te maken. Ben je klaar voor wat inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservices.

heb je interesses in meer; bekijk hier dan onze website

Wil je meer van onze blogs lezen klik dan hier

Geef een reactie