Winterjassen van Slazenger

      2 reacties op Winterjassen van Slazenger
Winterjassen van Slazenger mega uitverkoop

Bent u op zoek naar mooie kleding die u lekker warm houd in deze wintertijden? Dan bent u hier op het juiste adres, tegen een scherpe prijs houden de winterjassen van Slazenger je warm. Mooie producten van goede kwaliteit. De jassen zijn in meerdere kleuren leverbaar en lekker warm bij het winter weer. Nu verkrijgbaar op onze website TBTB.NL.

Waarom kiezen voor de winterjassen van Slazenger?

De jassen zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren, ook is het gemaakt tegen de storm en is het een lichte jas. hierdoor hoef je niet een zware jas te dragen om warm te zitten deze winter. Ook kunt u ze bij ons laten bedrukken, zo kunt u het logo van uw bedrijf of vereniging er op plaatsen. Mocht u interesse hebben in het bedrukken van uw winterjassen van Slazenger neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Bouncer geïsoleerde jas met bedrukking

8000 mm waterdicht en 600 g/m² ademend. Contrast gekleurd single jersey voering. Koord aan de onderzijde met koordstoppers. Achterkant langer dan voorkant. Stormflap aan binnenzijde met kinbescherming. Verstelbare manchetten met flap en drukknopen. Metalen rits midden voorsluiting. Dubbele stiksels. Voorzakken. Binnenzak. Dobby gewoven met waterproof afwerking van 100% Polyester, 105 g/m², Padding/filling, synthetic insulation van 100% Polyester. De bouncer geïsoleerde jas is beschikbaar in de kleuren blauw en grijs.

Gravel bodywarmer met eigen logo.

Afneembare capuchon, stormflap aan binnenzijde met kinbescherming. Elastiek koord in capuchon en onderzijde met verstelbare stoppers. Drukkersrits. Voorzakken, halve maan. Ophanglus. Transfer maatlabel voor extra comfort. Taslon AC coating van 100% Polyester, 107 g/m², Padding/filling, synthetic insulation van 100% Polyester. De Gravel bodywarmer is beschikbaar in de kleuren appelgroen, hemelsblauw, navy, rood, wit en zwart. Ook is het mogelijk de jas te laten bedrukken.

De customized match soft shell jas

3000 mm waterdicht en 3000 g/m² ademend. Drie lagen gebonden: Jersey, TPU, fleece. Achterkant langer dan voorkant. En elastiek koord in capuchon en onderzijde met verstelbare stoppers. Verstelbare manchetten met klittenband. Steekzakken met rits. Zak met rits op de mouw. Omgekeerde spiraalritssluiting centraal vóór. Transfer maatlabel voor extra comfort. Single Jersey knit van 100% Polyester, 360 g/m2, Bonding, Micro fleece van 100% Polyester. De customized Match softshell is beschikbaar in de kleuren grijs, hemelsblauw, midden, navy, rood en zwart. Ook is het mogelijk de jas te laten bedrukken.

Mixed double body warmer

Contrast gekleurd single jersey voering met afneembare capuchon. Elastiek koord in capuchon en onderzijde met verstelbare stoppers. Voorzakken. Binnenzak. Vrijliggende ritssluiting centraal vóór, met contrastband. Ophanglus. Transfer maatlabel voor extra comfort. Diamant ruitvormige geweven stof met AC-coating van 100% Nylon, 48 g/m², Padding/filling, synthetic insulation van 100% Polyester. De bodywarmer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Mixed double bodywarmer is beschikbaar in de kleuren grijs, helder groen, hemelsblauw, navy en rood. Ook is het mogelijk de jas te laten bedrukken.

voor meer textiel nieuws klik hier

2 gedachten over “Winterjassen van Slazenger

  1. Pingback: Het is winter en koud, maar niet met TBTB winterkleding - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: Winter seizoen artikelen - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie