Regenpak bedrukken: houd uw personeel droog en zichtbaar.

Regenpak bedrukken

Een regenachtige dag kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als u buiten moet werken. Maar als u uw personeel voorziet van bedrukte regenpakken, kunnen ze comfortabel en droog blijven terwijl ze hun werk doen. Het bedrukken van regenpakken biedt ook de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam, logo of boodschap te laten zien, wat kan helpen om uw merk te promoten en meer bekendheid te krijgen. Bekijk hier onze regenpak bedrukken op TBTB relatiegeschenken.

Waarom een regenpak bedrukken?

Regenpak bedrukken is een slimme zet als u een bedrijf heeft dat buitenwerkzaamheden verricht. Het biedt uw personeel de bescherming die ze nodig hebben tegen regen, wind en kou, terwijl ze toch goed zichtbaar blijven. Het is belangrijk dat uw personeel gezien wordt, vooral als ze ’s avonds of bij slecht weer werken. Bedrukte regenpakken zijn daarom niet alleen praktisch, maar ook veilig.

Bovendien kan het bedrukken van regenkleding ook bijdragen aan de promotie van uw bedrijf. Uw personeel zal tenslotte de regenpakken dragen tijdens het werken en zo uw bedrijfsnaam, logo of boodschap laten zien aan iedereen die ze tegenkomen. Dit kan helpen om uw merkbekendheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

Welke soorten regenpakken kunnen worden bedrukt?

Er zijn verschillende soorten regenpakken die kunnen worden bedrukt. Het meest voorkomende type is het standaard regenpak, gemaakt van waterdichte materialen zoals PVC of polyester. Dit soort regenpakken is er in verschillende maten en kleuren, en kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of boodschap.

Een andere optie zijn de regenpakken met reflecterende strips. Deze regenpakken zijn ontworpen om uw personeel extra zichtbaarheid te bieden, vooral bij slecht weer of ’s nachts. De reflecterende strips kunnen ook worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of boodschap.

Ten slotte zijn er ook nog de ademende regenpakken. Deze zijn gemaakt van speciale materialen die zweet en vocht afvoeren, terwijl ze nog steeds waterdicht zijn. Deze regenpakken zijn ideaal voor werkzaamheden waarbij uw personeel veel beweegt en zweet, zoals bij fietskoeriers. Ook deze regenpakken kunnen worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo of boodschap.

Hoe worden regenpakken bedrukt?

Regenpakken kunnen worden bedrukt met verschillende druktechnieken, maar zeefdruk is de meest gebruikte en effectieve methode. Bij zeefdruk wordt inkt door een gaas gedrukt dat op een frame is gespannen, waardoor het ontwerp op het regenpak wordt overgedragen.

De eerste stap bij het bedrukken van regenpakken met zeefdruk is het creëren van het ontwerp dat u op de regenpakken wilt hebben. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of een andere boodschap zijn. Vervolgens wordt dit ontwerp op een speciaal gaas geprint dat op zijn beurt op een frame wordt gespannen.

Wanneer het frame met het gaas op de regenpakken wordt geplaatst, wordt er inkt op het gaas aangebracht. Door vervolgens een rakel over het gaas te trekken, wordt de inkt door het gaas gedrukt en op het regenpak aangebracht. De rakel zorgt er ook voor dat de inkt gelijkmatig wordt verdeeld, zodat het ontwerp op het regenpak er netjes en professioneel uitziet.

Na het aanbrengen van de inkt wordt het regenpak onder een drooglamp geplaatst om de inkt te laten drogen. Hierdoor kan de inkt goed hechten aan het regenpak en blijft het ontwerp langdurig zichtbaar.

Voor meer textiel blogs klik hier.

Geef een reactie