eco tassen

      Geen reacties op eco tassen
eco tassen

Eco Tassen beschermen de natuur en hulpbronnen

eco Tassen hoeven er niet saai uit te zien! Of het nu gaat om elegante shoppers van canvas of bedrukte stoffen tassen van katoen. Of het nu gaat om permanente tassen of boodschappentassen van recyclebaar PP of PET. Onze tassen zijn altijd individueel, duurzaam voor het milieu en toch mooie en goedkope reclametassen. U spaart de bronnen van onze omgeving en ziet er geweldig uit!

Laat uw unieke promotietas, boodschappentas, promotas, merchandisingtas maken. Weg met de wegwerpbare plastic zak – neem natuurvriendelijk herbruikbaar materiaal mee!

eco tassen van milieuvriendelijke materiaal alles kan bedrukt worden met uw logo of tekst. Dus voor al uw eco tassen moet u bij eco relatiegeschenken zijn.

Duurzame tassen

Duurzame tassen zijn vaak tassen van gereclyd materiaal zoals tassen van oude flessen of pvc-vrij tassen. Kleine oplage duurzame tassen mogelijk vanaf 50 euro aan producten excl. btw en transportkosten.

eco tassen

Vele eco tassen kunnen we bedrukken met eigen tekst of logo. Geef de wereld door en geef een eco tas weg aan uw relaties of personeel. onder eco tassen vallen jute eco tassen, eco pet tassen en ook eco non-woven tassen, we hebben ook eco keycords.

Groene tassen

We hebben niet alleen tassen in de kleur groen maar ook groene tassen die eco zijn en MVO zijn. Voor alle Groene tassen geld dat we ze kunnen bedrukken tegen een geringe meerprijs en de levertijd is binnen 5 werkdagen.

Ze zijn er in alle soorten en kleuren, maten en materialen. De tas. Natuurlijk zijn ze hier ook verkrijgbaar, duurzaam geproduceerd en geschikt voor alle grote en kleine dingen in het leven. Voor lippenstift, voor de iPad, om aan te brengen, in te pluggen, voor mannen of voor vrouwen, voor volwassenen, voor kinderen, voor jezelf, voor je hond, voor anderen en vooral voor een betere wereld.

Duurzame tassen voor iedereen!

Sommige tassen zijn het resultaat van een recycling- of recyclingproces, andere zijn gemaakt van biologisch katoen of zijn bijzonder eerlijk en sociaal gemaakt. Ze zijn gemaakt van stof, leer, metaal, vilt of hey, zelfs zakken. Veel van onze dealers hebben al het Global Organic Textile Standard ( GOTS ) keurmerk gekregen. U zet zich daarom in voor transparante productiemethoden, vermindering of eliminatie van chemicaliën en uniforme normen in de beloning van producenten.

Geef een reactie