TBTB Relatiegeschenken | Nieuwsbrief

      Geen reacties op TBTB Relatiegeschenken | Nieuwsbrief
TBTB Relatiegeschenken | Nieuwsbrief

Wij denken graag met u mee – Uitmuntende service – Altijd een vrijblijvend voorstel 
Wereldwijde leveringen – Custom made specialist In deze uitdagende tijden voor de hele promotiemarkt zorgt TBTB Relatiegeschenken ervoor dat u op de hoogte bent van de laatste productontwikkelingen en bedrijfsupdates. Hieronder vindt u een TBTB Relatiegeschenken | Nieuwsbrief met actuele producten, actuele thema’s en nieuwe merken. Bekijk zelf alle producten in TBTB Relatiegeschenken | Nieuwsbrief op TBTB Store!

HYGIENE KEY: EEN EENVOUDIG EN HYGIËNISCH HULPMIDDEL

TBTB Relatiegeschenken heeft een nieuwe Hygiënesleutel gelanceerd. Een zeer effectief klein hulpmiddel waarmee u deuren en drukknoppen kunt openen zonder oppervlakken aan te raken: zeer eenvoudig en hygiënisch. De sleutels kunnen worden gedecoreerd en zijn een goedkoop en trendy
Shop nu

TBTB Relatiegeschenken BAND VOOR MONDKAPJES

Het gebruik van een mondkapje wordt de standaard in het dagelijks leven. Mondkapjesbanden zijn een geweldig hulpmiddel om het comfort van het mondkapje te verhogen en irritatie van de oren te voorkomen. Bekijk onze TBTB Relatiegeschenken mondkapjes banden. Shop nu

NIEUW SUBLIMATIE MONDKAPJES
In veel Europese landen zijn mondkapjes verplicht om te dragen bij het winkelen. TBTB biedt gesublimeerde mondkapjes en bandanas aan, die volledig gedecoreerd kunnen worden. Deze artikelen zijn niet bedoeld voor medisch gebruik.
Meer informatie

GEEN GRENZEN
wij bieden talloze opties om uit te kiezen; van diverse modellen,materialen, vormen, accessoires tot aan kleuren.
  MEER OPTIES 

MAAK HET EIGEN
Jij kan de vorm van jouw sleutelahnger personaliseren. Hiermee kan jij een geheel eigen idee ontwikkelen welke uniek is in de markt.
  MEER VORMEN  

Copyright © 2020 TBTB Relatiegeschenken, All rights reserved. 

Our mailing address is: 
TBTB RelatiegeschenkenPampuslaan 59Weesp, NH  1382 JMNetherlands
Add us to your address book

Bekijk meer nieuws

Geef een antwoord