Promotie Paraplu’s

      2 reacties op Promotie Paraplu’s
Promotie Paraplu’s

Promotie Paraplu’s zijn ook eyecatcher. Marketing en promotie met behulp van Paraplu’s is gemakkelijk en treffend. Wij wil u graag daarbij helpen.

Bekijk onze Promotie Paraplu’s

Promotie Paraplu’s, het relatiegeschenk voor u

Een leuk relatiegeschenk en meteen een mooie reclamemogelijkheid voor uw bedrijf? Heeft u weleens gedacht aan bedrukte Promotie Paraplu’s ? Een praktisch artikel dat door uw relaties gegarandeerd gebruikt zal worden en niet ergens in een la verdwijnt.

Een paraplu voor elk budget

Bij TBTB Relatiegeschenken hebben ze een groot assortiment Paraplu’s, die we kunnen worden van uw bedrijfslogo. En voor elk budget is er wat wils. Paraplu’s vindt u er in diverse uitvoeringen, zoals een opvouwbare, een mini-variant voor dames, uitgevoerd met houten handvat of automatische Paraplu’s. Voorzien van uw bedrijfslogo heeft u, ook met de  Promotie Paraplu’s, een betaalbaar relatiegeschenk in handen, dat door uw klanten zeker gewaardeerd zal worden.

Het juiste adres

Bij TBTB relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor uw  Promotie Paraplu’s. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van promotie-artikelen weten zij hoe de beste kwaliteit geleverd kan worden. 

Dus ben origineel en geef eens goedkope paraplu’s aan uw relaties. En de term goedkope paraplu’s zegt niks over de kwaliteit, want ook voor goedkope paraplu’s is die gegarandeerd goed bij www.tbtb.nl! U vindt hier ook een groot assortiment klassieke paraplu’s, golfparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en storm paraplu’s.

GOEDKOPE RECLAME PARAPLU’S

Het maakt niet uit waarvoor u de reclame paraplu’s wilt gaan gebruiken. Wij leveren allerlei soorten relatiegeschenken gerelateerd aan de Paraplu’s. Voor goedkope en bedrukte paraplu’s moet u bij TBTB Relatiegeschenkenzijn

PARAPLU’S GROOTHANDEL

Waarom meer betalen als het niet nodig is want u mag al vanaf € 50.00 bij ons bestellen. Wij zijn een groothandel gespecialiseerd in paraplu’s met of zonder op druk.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met TBTB relatiegeschenken via:
Telefoonnummer: 0294 773002 (te bereiken op werkdagen tussen 9 en 17.30 uur);
E-mailadres: verkoop@tbtb.nl     

2 gedachten over “Promotie Paraplu’s

  1. Pingback: Reclame Paraplu's - Blog TBTB Relatiegeschenken

  2. Pingback: Zomer Relatiegeschenken - Blog TBTB Relatiegeschenken

Geef een reactie