Custom Made Kalenders

      Geen reacties op Custom Made Kalenders
Custom Made Kalenders

Custom made kalenders – Voor wie?

is een grote industrie op zich. Dit is te wijten aan het feit dat veel bedrijven en corporate het gebruiken als promotionele relatiegeschenk om aan hun klanten cadeau te geven.

waarom kalenders bedrukken

Laten we een kijkje nemen op enkele van de redenen, waarom custom made kalenders een uitstekend is om uw bedrijf te promoten Kalenders zijn een goedkope optie wanneer u kalenders in bulk koopt, krijg je enorme kortingen. Dit bespaart je geld dat je kunt investeren voor een andere relatiegeschenken.

Zelfs als de kalender van hoge kwaliteit is, krijg je toch een hoop besparen op hetzelfde. Al met al, op maat custom made kalenders zijn geweldig als het gaat om het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van de oude. Nu wanneer uw klanten (op hun muren of desktop), zullen ze over uw merk of naam van het product komen, samen met het logo van uw bedrijf. Op deze manier kunt u eenvoudig uw merkherinnering waarde te verhogen en haar aanwezigheid gevoeld, zonder zelfs het maken van enige extra inspanning. Agenda’s kunnen worden besteld online informatietechnologie heeft het mogelijk gemaakt voor kantoren en bedrijven om hun bestellingen online te maken, wanneer ze maar willen. De schoonheid van kalenders is dat ze zijn verkrijgbaar in veel variëteiten. U kunt denken aan eindeloze permutaties en combinaties en maak een kalender van uw eigen keuze! Zo kunt u kiezen voor een bureau kalenders, die citaten gerelateerd aan uw producten samen met hun foto’s kunnen bevatten. Motivatie en Inspirerend Kalenders.

Aangepaste maandelijkse planner

Zet opvallende accenten

De maandelijkse planner is het “werkpaard” onder de kalenders. U hebt alles in beeld en alle afspraken onder controle. Omdat het zo onmisbaar is, krijgt het veel aandacht. Je kunt dit nog meer verhogen als je het een persoonlijk tintje geeft: met een individueel hoofdbord in je huisstijl, het combineren van de talen van de kalender, het markeren van de feestdagen met landspecifieke indicatoren en nog veel meer. Hoe maak je van een normale planner je eigen advertentiemedium.

Onze op maat gemaakte maandelijkse planners worden terecht genoemd. Omdat we ze op maat maken. Wat dacht je van een kalender in je bedrijfskleur? Of verras je je klanten in TBTB Relatiegeschenken met dag- en maandnamen in kalender?  Je kunt trouwens kiezen uit meer dan 40 talen, waaronder Chinees en Hindi. De keuzes zijn aanzienlijk. Veel plezier met het ontwerp!

Interesse in onze custom made kalenders? klik dan hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

Geef een reactie