Wijnkistje en vogelhuis in 1 bedrukken

      Geen reacties op Wijnkistje en vogelhuis in 1 bedrukken
vogelhuis wijnkist

Door dit wijnkistje op te hangen in je achtertuin, aan een boom of aan een paal creëer je een mooi duurzaam vogelhuisje om allerlei vogelvrienden aan te trekken. De Tweet Suite brengt vreugde voor je en de vogels! Rackpack: een wijngeschenkkist van FSC hout met een nieuw tweede leven! Geschikt voor één fles wijn. Gemaakt van 8-10 mm FSC-gecertificeerd duurzaam dennenhout.

Rackpack Tweet Suite: een wijnkist en een vogelhuisje in één. Door dit wijnkistje op te hangen in je achtertuin, aan een boom of aan een paal creëer je een mooi duurzaam vogelhuisje om allerlei vogelvrienden aan te trekken. De Tweet Suite brengt vreugde voor je en de vogels!

Wijnkistje als Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn geschenken of geschenken die bij of voor speciale gelegenheden aan (zaken)relaties en medewerkers worden gegeven. Deze geschenken zijn vaak gestempeld met het logo van het bedrijf, de instelling, de vereniging of de club die het item heeft geschonken. zoals het wijnkistje dat ook een vogelhuisje kan zijn. deze kun je dan ook bestellen met je eigen logo, slogan of tekst erop voor een geweldig resultaat.

nog meer interesse? bekijk hier onze website

Bekijk hier ook nog onze blogs

Geef een reactie