Waterkaraffen bedrukken

      Geen reacties op Waterkaraffen bedrukken
waterkaraffen bedrukken

Wij van TBTB zijn al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van relatiegeschenken waaronder waterkaraffen. Onze karaffen komen in verschillende stijlen en maten voor zo hebben we voor ieder wat wils. Wij kunnen uw waterkaraffen bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, slogan of bedrijfsnaam.

Waterkaraffen als relatiegeschenk

Waterkaraffen zijn geweldige relatiegeschenken. Ze zijn een praktisch geschenk dat mensen zullen gebruiken en waarmee je je bedrijf kunt laten zien. Waterkaraffen zijn een geweldige manier om je merk te promoten en mensen te laten zien dat je om hun gezondheid geeft. Het is een effectieve manier om je merk te promoten, omdat de waterkaraffen op een dag basis meerdere keren gebruikt worden.

Duurzame waterkaraffen

Wij van tbtb vinden het ontzettend belangrijk om duurzame producten aan te bieden. De invloed van de mensheid op de planeet groeit. De energie of grondstoffen die we gebruiken zijn niet oneindig en beginnen op te raken. Het is belangrijk dat we meer nadenken over deze bronnen, en daarmee onze planeet. Duurzame producten zorgen ervoor dat we de planeet minder belasten. Ze gaan namelijk langer mee en zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Ze zijn meestal ook recyclebaar, zodat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. Daarom bieden we van tbtb ook duurzame karaffen aan, deze karaffen kun je ook bedrukken. We hebben in ons assortiment meerdere waterkaraffen met gerecyclede glas of bieden we ook karaffen aan met een kurken deksels.

Karaffen bedrukken

Voor meer van onze blogs bekijk dan onze blogpagina

Geef een reactie