Telefoonstandaards en autohouder bedrukken met jouw logo

Telefoonstandaards en autohouder

Het bedrukken van telefoonstandaards en autohouders met jouw logo is een slimme manier om jouw merk te promoten. Deze producten zijn functioneel en worden dagelijks gebruikt, wat betekent dat jouw logo regelmatig in beeld is. Bij TBTB kun je telefoonstandaards en autohouders laten bedrukken met jouw logo of afbeelding, waardoor je een unieke uitstraling creëert voor jouw bedrijf.

Telefoonstandaards bedrukken

Een telefoonstandaard is een handige accessoire voor smartphones. Het biedt een gemakkelijke manier om handsfree te bellen of video’s te bekijken, zonder dat je de telefoon hoeft vast te houden. Bij TBTB zijn er verschillende soorten telefoonstandaards beschikbaar die bedrukt kunnen worden met jouw logo. Kies bijvoorbeeld voor een opvouwbare telefoonstandaard die gemakkelijk in de tas past, of voor een telefoonstandaard met een ingebouwde draadloze oplader. Met een bedrukte telefoonstandaard geef je jouw klanten een handige gadget cadeau en zorg je voor extra zichtbaarheid van jouw merk.

Autohouder bedrukken

Een autohouder voor je telefoon is een handige gadget voor onderweg. Het zorgt ervoor dat je tijdens het rijden veilig gebruik kunt maken van je telefoon, bijvoorbeeld om te navigeren of handsfree te bellen. Bij TBTB zijn er verschillende soorten autohouders beschikbaar die bedrukt kunnen worden met jouw logo. Kies bijvoorbeeld voor een magnetische autohouder die gemakkelijk aan het ventilatierooster kan worden bevestigd, of voor een autohouder met zuignap voor bevestiging op het dashboard. Met een bedrukte autohouder laat je zien dat je geeft om de veiligheid van jouw klanten en zorg je voor extra zichtbaarheid van jouw merk. bekijk hier onze autohouder voor je telefoon

Conclusie

Het bedrukken van telefoonstandaards en autohouders met jouw logo is een slimme manier om jouw merk te promoten. Bij TBTB zijn er verschillende soorten telefoonstandaards en autohouders beschikbaar die bedrukt kunnen worden met jouw logo of afbeelding. Kies voor een opvouwbare telefoonstandaard, een telefoonstandaard met ingebouwde draadloze oplader, een magnetische autohouder of een autohouder met zuignap. Met een bedrukte telefoonstandaard of autohouder geef je jouw klanten een handige gadget cadeau en zorg je voor extra zichtbaarheid van jouw merk.

Bekijk onze andere premiums blogs

Geef een reactie