Sportbidons bedrukken

      Geen reacties op Sportbidons bedrukken
Sportbidons bedrukken

Sportbidons in de spotlight! 

Sportbidons bedrukken met uw eigen logo zijn erg populair onder sporters. Een bidon is vandaag de dag een accessoire geworden onder sporters. Onze bidons hebben een uniek design, Made in Europe, BPA vrij en 100% lekvrij. Door het soft-squeeze materiaal is het erg flexibel, en eenvoudig om in te knijpen.

Sportbidon classic 500ML

Bent u op zoek naar een kleine sportbidon? Dan is deze 500ML bidon misschien wel iets voor u. De bidon is groot rondom te drukken, zelfs in full colour fotokwaliteit en de kleur van dop en fles kunnen zelf gekozen worden.

Sportbidon classic 750ML

Deze bedrukken sportbidons heeft hetzelfde uiterlijk als de Classic 500ML, maar dan met meer inhoud. Met deze bidon is mix&match mogelijk. Gaat u voor een dezelfde kleur of gaat u toch voor een gekleurde dop met een transparante body? Alles is mogelijk bij deze bidons.

Sportbidon design 500ML

De sportbidon design heeft een ergonomische dop, dit zorgt voor een optimaal drinkcomfort. De bidon heeft een opvallende uitstraling en zijn (rondom) te bedrukken in diverse kleuren.

Sportbidon design 750ML

Deze kwalitatief hoogwaardige sportbidon met ergonomische dop, is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De kleuren van de dop en fles kunt u afzonderlijk bepalen. Op deze manier kunt u de kleur van de bedrukte sportbidons ideaal aan laten sluiten op uw bedrijfskleuren.

Benieuwd naar onze sportbidons? Bekijk dan daarom hier meer op onze website.

Bekijk hier meer van onze blogs.

Geef een reactie