Reisartikelen bedrukken

      Geen reacties op Reisartikelen bedrukken
Zomerartikelen bedrukken

We mogen weer reizen!

Mediterrane temperaturen, azuurblauwe zee of ongerepte natuur, waar gaat de reis dit jaar heen? Om de reisartikelen bedrukken zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we onze reiscollectie uitgebreid. Zo hebben we verschillende reistassen sets toegevoegd en powerbanks om tijdens de reis de mooiste films of series te streamen met een volle batterij. 

Onderstaand vind je een uitgebreide reiscollectie. Benieuwd naar meer? Bezoek onze website of neem contact op met je vaste contactpersoon.

Waterwerende tas

Reisartikelen bedrukken De waterwerende tas voor bijvoorbeeld op het strand, op de boot of tijdens een wandeling. Gevuld met lucht blijft de tas in noodgevallen ook tijdelijk op het water drijven! Met de extra ring en karabijnhaken is deze tas ook eenvoudig als schoudertas te gebruiken. Waterafstotend IPX6, bestand tegen hoge druk waterstromen uit alle richtingen. Houd de tas niet onder water.

Trolley 18 inch

Reisartikelen bedrukken Dit is 1 van onze reis artikel Handbagage trolley met één compartiment met voering en elastieken band om de inhoud vast te houden. De koffer heeft vier zwenkwieltjes en een uitsparing voor een doming. Per stuk in doos verpakt.

Powerbank Elite

Reisartikelen bedrukken, deze powerbank uit de ‘Elite’ serie is de uitvoering met een capaciteit van 8000 mAh. Dit rubberised ontwerp is uitermate geschikt voor het on-the-go opladen van mobiele apparaten wanneer deze leeg zijn. De powerbank bevat twee USB-A poorten en een Type-C poort, zodat de powerbank voor meer soorten oplaadkabels geschikt is. Wordt geleverd in geschenkverpakking.

Heb je meer interesses? Klik dan hier

Klik hier om meer van onze blogs te lezen

Geef een reactie