Promotieartikelen bedrukken

      Geen reacties op Promotieartikelen bedrukken
giveaways bedrukken

Hoe leuk is het om je medewerkers of klanten een attentie te geven? Of denk aan een goed gevulde goodiebag tijdens een event of beurs. We hebben een grote collectie met leuke giveaways waarbij de promotieartikelen bedrukken zijn voor jong en oud. Hiermee geven we verschillende assortimenten weg en die relatiegeschenken bedrukken we ook nog met een logo, slogan of tekst naar keuzen. Hieronder zie je een kleine greep uit onze collectie. 

Benieuwd wat er nog meer in onze collectie zit? Bekijk dan onze website of neem contact op met je vaste contactpersoon.

Notitieboek met eigen naam

Notitieboek met eigen naam en met een natuurlijke uitstraling. De cover is gemaakt van recyclet leer en is bestand tegen krassen en scheuren. De bulletjournal bevat 160 crème kleurige pagina’s waarop je kan schrijven en het wordt dichtgehouden met een elastieken band zodat het goed dicht blijft.

Relatiegeschenken bedrukken

Waterfles met eigen naam

Enkelwandige waterfles met eigen naam gemaakt van R-PET materiaal en BPA vrij. Alleen geschikt voor koude niet-koolzuurhoudende dranken. Ook kan dit relatiegeschenk bedrukt worden door er een logo, slogan of een tekst naar keuze eraan toe toevoegen.

waterfles

Schoudertas met eigen naam

Ideale schoudertas met eigen naam voor promotionele activiteiten. Door de zij- en onderkant is deze tas extra ruim en met de OEKO-TEX® certificering een verantwoorde keuze.

Relatiegeschenken bedrukken

Pepermuntdoos met eigen naam

Rond en plat pepermuntdoos met eigen naam. In gekleurd doorzichtig of hardcourt wit. Inhoud: Ongeveer 6,5 gram suikervrije pepermuntjes.

Relatiegeschenken bedrukken

Interesse in onze promotieartikelen bedrukken? klik dan op relatiegeschenken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met +31 294 773002.

Wil je meer van onze blogs lezen klik dan op onze blogs.

Geef een reactie